anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. E posibil sa ai un keylogger in pc, in conditiile in care nu a fost descarcat nimic de pe net pe el? Daca da, e tratat ca un fisier infectat (virus)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Keylogger-ului ii trebuie facute niste setari din cate stiu si nu cred ca se poate activa doar descarcadu-l.Keylogger-ele sunt programe folosite de corporatii ca sa zic asa care instaleaza si monitorizeaza activitatea angajatilor in scopul de a detecta eventualele scurgeri de informatii. Am zis corporatii dar poate fi folosit oriunde in orice PC dar instalat la acel PC si setat.Din setari fac parte, e-mailul unde sa trimita periodic ce s-a tastat pe tastatura, iconita ascunsa, parola cu care se poate intra in programul keylooger etc. Si in PC-ul tau poate fi un keylooger dar ...instalat de cineva in PC-ul tau.Nu cred ca se poate instala asa, numai descarcand-ul.Antivirusul nu il poate detecta daca in prealabil a fost trecut on white list adica setat in antivirus ca sa ii dea unda verde.

1 răspuns:
| GeniusExtreme a răspuns:

Un keylogger poate fi luat cam prin orice medota depinzand de cel care il controleaza.
Prin skype, messenger si orice aplicatie care poti trimite poze, fisiere etc. nici nu trebuie sa il deschizi deoarece el se autoexecuteaza deci raspunsul este da il poti lua prin multe metode.
Incearca MalwareBytes, detecteaza aproape toate keylogger-urile cunoscute.