Oricare Windows vrei sa instalezi, intai aduna TOATE driverele necesare calculaorului tau (in special cele de video, sunet).
Din Windows XP iti recomand sa instalezi a 3-a versiune (SP3).
Acum cateva zile iti era dor de win 7.
Eu inca folosesc XP si 7, dar offline. Pe internet e mai simplu sa folosesc 10.
Cauta si tu prin casa un pc vechi, si joaca-te pe el din nostalgie. Eu inca am un pc vechi cu XP, la care imi apare automat Yahoo Messenger la deschidere, si incearca sa se logheze pe id-ul meu
Pai daca ti e dor de XP, de ce nu instalezi XP?
Ce treaba are Vista? Sau pui intrebari la misto
Ce recomandari ai nevoie daca tie iti este dor?
Ce argument si ce recomandste poate sta in picioare in fata dorului?
Nu, eu chiar vreau vista deoarece el sa realizat mai tarziu ca xp si ma gandeam daca xp e vechi poate vista e mai nou ca el si poate imi va placea deoarece niciodata nu l-am folosit
Pai si cu ce te putem ajuta noi? Nu te cunoastem, nu putem stii ce ti place. Ce tine de gust si de sentiment, doar tu stii mai bine.
Asta nu mai tine de noi.
Care e imtrebarea?
Ce te opreste sa nu o faci?
Ce vrei sa auzi de la noi?
De ce ai dubii?
De ce ai intrebat?
Intre care variante oscilezi?
Daca iti place sa incerci ceva nou, fa o.
Xp e vechi dar si vista e vechi.
Ce inseamna vechi? Ce vrei sa faci pe XP si crezi ca nu poti dar ai putea pe Vista?
Daca chiar vrei sa incerci sisteme de operare diferite, incearca linux uri
Vista e un gunoi o mizerie ne reușite
XP ok
Bine
Ca nu are ce face, prea mult timp liber
Windows Vista e un sistem de operare inferior, poate cel mai prost realizat vreodata de Microsoft, iti recomand windows 7 in defavoarea lui daca tot iti place interfata nostalgica.
Îl poți instala să vezi singur daca îți place , părerea altuia despre aplicații nu te poate oprii dacă ție îți place ceva