Poti afla doar acel Pure-FTPd (sau altceva instalat) in 90% cazuri si fara sa ai cont FTP. Sau ce vrei tu sa afli daca n-am inteles bine?
Uite, ia un exemplu:
Scrie in CMD/Terminal:
ftp ftp.cinemagia.ro
sau
telnet ftp.cinemagia.ro 21
Majoritatea site-urilor au FTP ceva de genul: ftp.domeniu.xx port 21.
http://i.imgur.com/Cgp5rYX.png
Nu am cont la FTP-ul alora, nici nu ma intereseaza sa am, eu doar le-am ghicit adresa de FTP server.
Ma bucur ca vrea sa ma ajute cineva cu adevarat, daca ai ID de Yahoo! cauta-ma sa vorbim amanuntit, chiar te rog...marius_sache98 In rest numa' hateri!Stiam ca ma uraste lumea din jur da' daca au ajuns sa ma urasca si necunoscutii e grav.Ori sunt eu paranoic, ori asta e cruda realitatea.
Nu ti se pare c-ar fi prea suspect si aiurea sa ii intreb ce server FTP au? Oare de ce crezi tu ca vreau sa le aflu programul, de dragu' de a-l sti?
Magic, tocmai ai declarat pe un site public intentia de a comite o infractiune condamnata de lege. Felicitari!
Daca mi-era asa tare frica de lege crezi ca mai intrebam? Felicitari celor ce nu le e frica sa fie liberi pe internet si sa discute despre orice!
Nu iti e frica pina ti-o iei in frezica. Libertatea e una, incalcarea unei legi de bun simt e alta. Se cheama ACCES NEAUTORIZAT. E la fel ca treaba aia cu intratul in casa altuia. De ce nu te duci in alt oras si incepi sa intri in curtile oamenilor la nimereala?
Ești pe dinafară, prietene. Dacă ai de gând sa spargi un ftp și întrebi aici cum sa afli soft server-ul, este clar ca vei reuși sa-l spargi.
Sa inteleg ca ti se pare o joaca de copii sa afli softul ala nenorocit, nu? De ce nu faci pe bunul samaritean si-l afli in locul meu, faci o fatpta buna prin a ma scuti pe mine de o treaba...si asa n-am nicio idee! Dovedeste-mi ca esti destept cum vrei sa pari, nu doar vorbe!