| Cupă_Daniel_1992 a întrebat:

Salutare, grup!
Ajutați-mă, vă rog, cu un sfat.
Obișnuiesc, ca de altfel și ca alții, să stochez poze, videoclipuri, pe telefonul mobil pentru a le ține ca si amintire, etc. Din când în când, le mut în laptop, ca să mai eliberez memorie din telefon, dar vreau să vă întreb ce posibilitate am să le mai stochez pe o altă memorie externă sau pe vreun site de specialitate, ceva, cu care să mă pot conecta și cu telefonul mobil cât și cu laptopul sau alt dispozitiv și să-i fac update/backup din când în când, în caz că se întâmplă ceva cu vreunul din dispozitive. Sper că m-am făcut înțeles.
Mulțumesc anticipat!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Google photos

| Hyperion7 a răspuns:

Cum ziceau și ceilalți, Google photos e sfânt.
Daca ai foarte multe poze, nu cred că te încurcă vreo 10 lei sa plătești pentru mai mult de 15Gb care îți sunt puși gratis la dispoziție.
Cu google photos ai acces și de pe telefon,pc, tableta și ce mai ai tu simultan și fără vreo complicație.
Plus că backup se face automat (deși nu recomand pentru că îți consuma multa baterie),dar mai bine optezi pentru cel manual, mai ales daca ai o conexiune de date buna.
Atenție! Daca pierzi accesul la contul tau, sa zicem că uiți parola contului, pierzi accesul la poze, dar ele rămân acolo, pe cont.
Bafta!

| Cupă_Daniel_1992 explică (pentru Hyperion7):

E foarte puțin 15gb, dar pot plăti pentru spațiu suplimentar. Ce părere ai de Flickr? Am înțeles că ar avea 1tb pentru contul gratuit.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Cupă_Daniel_1992):

Din ce am văzut acum,că mi-am făcut cont sa vad daca așa e,nu ai un Tb, acum și ei s-au haladit, au versiunea pro care îți permite să încarci nelimitat cica
Personal, as rămâne la Google, dar cum crezi tu

Răspuns utilizator avertizat
| vladutzuu27 a răspuns:

Recomand sa iti muti ce apuci pe google drive. Ai 15gb liberi, raman pe serverele google, si cat timp ai net si nu pierzi acces la contul respectiv le poti vedea. De asemenea, daca nu ajung cei 15gb de stocare, sunt unele planuri lunare care dau mai mult. Daca ai iPhone, la fel de bun este iCloud, unde sunt doar 5gb din pacate, dar planul pentru 50gb este 4, 99 RON pe lună. Dupa mine e foarte important sa dai backup la tot ce ai pe telefon pentru ca il poti pierde, si pe calculator pentru ca ORICE HARD DISK SE DETERIOREAZA IN TIMP, oricat de multa "grija" ai avea de el.

| damiden3412 a răspuns:

Google driver acolo ai 15gb free, te costa putin memoria, cel mai bine platesti un cloud online precum google driver ca e posibil sa se strice memoria dispozitivelor tale si sa devina nerecuperabile