| AlexDGeorge a întrebat:

Imi puteti da niste surse de unde pot invata web dev si python?

Răspuns Câştigător
| Osneros a răspuns:

Recomand edX si Coursera, dar nu te astepta sa inveti in 2 sapamani.

11 răspunsuri:
| Osneros a răspuns:

Nu vrei sa inveti si C++, C# si game dev in acelasi timp?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Osneros):

Eu as fi interesat in exact ceea ce ai spus laughing Cunosti vreun site de unde pot invata aceste limbaje de programare bine?

| AlexDGeorge explică (pentru Osneros):

Ar merge ai asta. Daca vrei lasa sursele aici happy merci

| Osneros a răspuns (pentru AlexDGeorge):

Era o aluzie la faptul ca nu poti invata 50 de limbaje din 30 de domenii deodata.

Multumesc mult!
Pana acum cel mai promitator mi se pare edX si nu, nu ma astept sa fiu mare game developer dupa 2 saptamani, bineinteles

| AlexDGeorge explică (pentru Osneros):

Stiu, asta. doar ca am vrut sa incerc din fiecare sa vad care ma pasioneaza mai mult si sa ma perfectionez pe unul singur, ca apoi sa incep altul. multumesc pentru surse, iti dau funda happy

| Osneros a răspuns (pentru AlexDGeorge):

Scuză-mi ironia atunci. Sunt obișnuit că lumea se așteaptă să le învețe pe toate în câteva săptămâni.
Totuși,.n-o să te perfecționezi din cursuri online. Sunt mult prea multe de învățat, chiar și despre un singur domeniu. Perfecționarea durează mult (ani) și o faci când lucrezi în domeniu, întâlnind probleme noi pe care n-ai cum să le eviți și punând cunoștințele la comun cu alți devs.

Ai un cont de discord unde te pot contacta daca mai am nevoie de ajutor de la tine? Apropo eu intentionez sa invat programare pentru a lansa un joc de tip Tycoon (din ce vand eu nu neceista niste cunostine foarte avansate aces tip de joc). Este posibil sa invat tot ce-mi trebuie din acele cursuri? Daca nu ce ar trebui sa fac?

| Osneros a răspuns (pentru Bogdan70001):

E foarte posibil să înveți online. Ai grijă că e foarte posibil și să nu rămâi cu nimic dacă doar copiezi codul lor. Vezi ce și cum fac ei și încearcă să reproduci. De exemplu, dacă este vorba de mișcarea jucătorului, încearcă să faci tu și apoi să te uiți la cum face cel care prezintă. Compară codul tău cu al lui. E mai bun al tău? De ce da / nu? În caz că nu ești sigur că reușești fără să te uiți, mai aruncă un ochi la video, sau uită-te și apoi încearcă să introduci același feature în alt mod. Simte-te liber să-mi scrii pe Discord, îți las adresa în mesaj.

Multumesc mult de sfaturi! De obicei, dupa cum ai zis si tu folosindu-ma de ce tocmai am invatat incerc sa fac ceva propiu care sa arate si bine, dar sa si functioneze corespunzator.

Cu siguranta iti voi da o cerere de prietenie pe Discord si daca am vreo nelamurire te voi anunta ( bineinteles ca voi incerca sa ma descurc pe cont propiu, dar avand in vedere ca la mine in oras nu este nimeni specializat in afara de o persoana insa care cere o suma de bani mult peste ce pot eu oferii, o sa fie cam greu. Unde pur si simplu nu gasesc o rezolvare te oi anunta)

Inca o chestie, crezi ca la 16 ani este prea tarziu sa invat programare..sunt cateva persoane care mi-au spus treaba asta si sincer nu prea stiu ce sa cred...

| AlexDGeorge explică (pentru Bogdan70001):

Nu e niciodata prea tarziu sa inveti programare... eu am 20 de ani si nu mi se pare ca sunt prea "batran" pentru a invata.
Succes!

| Osneros a răspuns (pentru Bogdan70001):

Recomand edX si Coursera, dar nu te astepta sa inveti in 2 sapamani.