Daca ai zice si un buget... ca daca vrei ceva care sa faca macar bine ce ai zis tu acolo, sari fluierind de 1000 RON.
Pfff...nuu..vreau ceva intre 2-400 lei
In cazul asta iei si te duci frumos si iti printezi in oras/cauti pe net. Nu are absolut nici un sens sa dai bani pe imprimanta pentru acasa. Am avut, am dat-o degeaba ca sa nu o arunc...
Trebuie intotdeauna sa dau explicatii suplimentare?
Varianta sa merg frumos in oras o stiam si eu, daca era plauzibila nu mai puneam intrebare aici pe TPU.
Desigur, pentru ca cu cit detaliezi mai mult, cu atit e mai usor sa iti dea cineva o solutie la problema. E atit de simplu.
Am detaliat la maxim
Alte chestii personale gen pentru ce, de ce, cum, nu are rost sa le scriu
Mai bine raspunde la intrebarea din postare, sau scrii doar ca iti face placere ca sa povestesti cu mine?
Intre 2 si 400 RON nu gasesti asa ceva. PUNCT. Cu parere de rau ti-o spun.
O spui degeaba
Ca am gasit intre timp Hp si Canon care indeplinesc tot ce am cerut eu.
Te pup
Ia zi-mi boss cu ce nu corespunde cerintelor mele aceasta multifunctionala?
https://www.emag.ro/......D50DPKMBM/
Dar asta?
https://www.emag.ro/......DQ0DPKMBM/
Ai citit review-urile? sunt cam nașpa la ambele. Mai bine investești in ceva bun.
https://www.emag.ro/......D7LDVNBBM/
eu o am pe asta luata in rate si am cerneală pentru 3 ani. pentru cele ieftine dai pe tuș cât pe alta imprimanta nouă.
1789 de lei? bă ma faci sa râd
Dau mult pe tuș? dar tu ai dat puțin pe imprimanta?
Iti garantez eu ca 100% ies mai bine ca tine de 147 de ori cu una de 250 de lei
Chiar ma crezi nebun?
Doar nu am sediu de copii xerox
Daca tu ai dat atatia bani(oricum nu cred) doar pentru uz caznic inseamna ca....nu mai zic continuarea
Era 1500 când am luat-o. dar nu am probleme. si nu era ideea sa o iei pe asta, ci ceva cu caracteristici asemănătoare.
La 200 de lei am avut deja 3. așa ca pentru cazul meu a fost mai "ieftină" calitatea
M-am uitat, nu are nimic in plus a ta in afara de economia de cerneala.
Ma repet, eu nu o folosesc industrial.
Dar la a ta ai citit review-urile? iti exemplific doar doua :
Catrinescu Serghei 24 Noi 2020
Nu recomand
Review cumparator eMAG
Dezamagire totala. Culorile slabe, printeaza greu. In general mai mult timp am pierdut sa gasesc solutii la tot felul de probleme decat real l-am folosit la printare sau scanare.
0
DP Doriana Panescu 06 Iul 2020
Foarte multumit
Review cumparator eMAG
Produs corespunzator si performant
0
CP Claudiu Pop 11 Apr 2020
Dezamagire totala
Review cumparator eMAG
Dupa 2 saptamani:
1. Printeaza greu, culori so-so, negrul este gri si din cand in cand cu ton de albastru;
2. Scan - ADF - complicat, pana i-am gasit cat de cat pozitia sa nu imi blocheze hartia a durat, acum nu misc reglatorul de teama sa nu il supar ca va incepe calvarul din nou; poate scana din telefon pri aplicatie, din calculator sau din imprimanta - cel mai ok din calculator, desi complicat si aici - okish din telefon dar dureros din imprimanta direct - nu gaseste calculatorul, attah to email iti trimite standard email pe fiecare pagina, a intrat de N ori ITistul pana a reusit oarecum sa o seteze pe email consolidat;
3. Softul - dificil dar nu groaznic la instalat, cum am mai vazut reviewuri, in schimb instabil: schimbari over night (dintr-o data nu mai recunostea formatul hartiei si trebui sa navighez prin display sa dau ok ok ok, nu stiu nici acum de ce), scanul nu mai mergea etc. A intrat ITul si 1h mai tarziu s-a rezolvat.
4. Nu va ganditi sa o luati daca nu aveti un IT, el abia se descurca, intra de 3 ori pe saptamana iar pentru mine era mission impossible;
5. Amorsarea weird prima data s-a pseudo-amorsat, a tras ceva din cartuse, a dat ok la teste, totul okish din nou.A dou zi de dimineata printa total aiurea, sters, neclar, tremurat etc. - a intrat din nou prietenul de la IT, 2h mai tarziu cu o noua amorsare 40 teste de culoare care ieseau random, si-a revenit... Inkul s-a dus la jumatate negru si 3/5 color (printasem in jur de 50 pagini)... Acum, say 150 pagini (cel mult) mai tarziu, nu pare sa fi scazut. ITul zice ca probabil nu s-a facut amorsarea bine, dar nu stie nici el sigur, in general stam cu ohii pe ea sa vedem ce minuni mai face, e intr-un echilibru precar so farbottom line: n-am deloc incredere in ea, pare foarte firava, desi nu are nimic spectaculos, probabil compromis sa aduca mai multe functii si CIS impreuna la un pret OK (din punctul EPSON de vedere, personal CRED CA NU ISI MERITA DELOC BANII). Fiind in interiorul celor 30 zile, caut alternativ sa o dau inapoi, nu pare deloc fiabila si e plina de probleme de la inceput si probabil defecte de fabricatie. Mi-a manccat pana acum cel putin vreo 10 ore (plus ale ITului) cel putin tot atatea si nu pare stabila, sunt convins ca va face mari probleme in viitor.Alternativa (ADF, DUPLEX, CIS) pare a fi doar Cannon pixma G7040, dar nu prea are revieweuri.Nu as ezita nicio clipa sa dau skip daca imi iese inainte, va sfatuiesc sa nu o cumparati, arata slick dar are feeling de chinezarie de proasta calitate
Eu n-am avut probleme in 2 ani de zile. Si nu o folosesc industrial. Pt contracte, si alte proiecte de pictură, rar. In fine. eu pentru rezervorul de cerneala îți facusem sugestia, nu fix pentru imprimanta asta.
Pentru rezervorul de cerneala?
Nu merita nicidecum, o investitie foarte proasta.
E ca si cum ai cumpara o masina de epoca cu vreo 250.000€ si te bucuri ca esti scutit de impozit (200 de lei pe an)
Am calculat eu cand am avut o mizerie in genul alora de le-ai dat tu. Ma costa cam de 10 ori mai mult sa printez acasa ca in oras... Si imprimanta mentionata de el nu e scumpa absolut deloc. Iei pretul si il imparti la 11.000 de pagini. Color. Obtii costul per pagina color, inclusa valoarea imprimantei. Apoi iei una de 250 de lei, cartusul color se duce in maxim 100 de pagini. Apoi vezi cit 200 de lei te costa un alt cartus. Sau sa zicem ca il umpli si dai 70. Apoi dupa 100 de pagini repeti operatia. Pina la 10.000 de pagini deja vei fi dat 7000 RON doar pe cerneala colorata...
7000 roni? hmm...e mult, e puțin?
Am calculat si eu si o sa dau acesti bani in
83, 3333333333 ani, deci e foarte puțin si in speranța că o sa mai traiesc atata o sa cumpar maine una cu 250 de roni.
Si apropo, am verificat.
Un cartus color original costa 104 lei nu 200 cum zici tu, si,, duce" 551 pagini teoretic.
Asta inseamna ca merge la vreo 400 de pagini practic.
Mai informeaza-te te rog inainte de a da raspunsuri sau afirmatii.
Rectific,e 124 de lei cartusul color XL care mi se potriveste.
Si da, merge la 400 de pagini.
Ti se pare o avere pretul per pagina 0.31 bani?
Flaconul cu cerneala neagra original ma costa 55 de lei si scrie ca are randament pentru 6000 de pagini, deci practic vreo 5000 probabil.
Cel negru il incarc eu cand se termina ca e foarte simplu si cel color il cumpar nou original varianta XL.
Băi omule, alta daca fii mai cumpatat, calculeaza, intereseaza-te de optiuni si preturi si nu mai da cu presupusu fara sa stii
Refa calculele cu pretul asta fata de imprimanta pe care a mentionat- el si vezi unde ajungi. Si daca vrei sa printezi POZE color, alea 551 de pagini devin maxim 100 de poze A4 (autonomia aia la cartus are in vedere o acoperire de vreo 15-20% a paginii).
Sa ne tii la curent, ca de exemplu motivul pentru care am facut vint la aia a mea si nu imi mai iau cu jet cit traiesc e ca se infunda/usuca cartusele ca nu am treaba cu ea o saptamana/doua.
Se infunda ca nu ai stiu sa o programezi din soft-ul ei ca sa i-si faca un ciclu odata pe zi intre ce ore vrei tu.
Am calculat foarte bine si ies foarte ok la preț.
De alte dăti ai dat raspunsuri bune dar acum ai dat-o in bară.
Si vad ca insisti.
Ce ciclu sa isi faca? Poate mai recent or fi implementat ceva de genul asta, eu pe a mea am avut-o acum vreo 15 ani. Oricum, daca ii dai sa isi faca un ciclu asta inseamna sa consume cerneala fara rost, corect?
Insist pentru ca e chiar mare costul. Ar trebui sa adaugi si hirtia, care costa si aia si nu prea o gasesti la pret ok ca si utilizator de-acasa.
Bă tu chiar ma faci sa râd:))
Ce relevanță are hartia in comparatia noastra dintre o multifunctionala scumpa si una ieftina?
Dar hai ca iti dau si asa replica, deci hartia e scumpa? 31 de lei pentru 100 de poze?
Acum o sa zici ca tu vrei poze mai mari sau ceva...tralala.
https://www.emag.ro/......DQ81S7BBM/
Si vezi ca e Kodak premium!
Sunt si mai ieftine daca vrei
Hmmm, si cum ies pozele pe hirtie decenta foto cu o imprimanta de 2-300 RON? Imi aduc aminte ca am facut si eu greseala sa printez 2-3 poze apoi m-am linistit.
Ies foarte bine ca am mai avut.
oricum daca recitesti intrebarea am mentionat ca nu caut calitate profesionala.
eu nu is de ăla care cumpar un lucru de 10 lei si ma astept sa faca ca unu de 500 si pe urma sa dau review-uri negative ca e de rahat produsul respectiv.
No bun asa, insa ai putea considera si piata sh/refurbished. E de preferat la orice ora ceva utilizat si intretinut cum trebuie, de calitate, decat ceva nou si de doi lei. Offtopic: Sa vezi ce bicicleta mi-am luat de 1900 RON... :) Back to topic: https://www.interlink.ro/......and-p54429 si poti sa te apuci de treaba asta la nivel semi-profesional pentru cateva sute de lei in plus. Sa vinzi stickere pe OLX, de exemplu.
Kyocera?
Nu cumpar nimic ce nu e de firma, nu zm auzit in viata mea de kyocera
O sa comand, doar ca am fost ocupat azi...
Un Canon in jur de 300 de lei.
Mai important e sa iei un cartus bun, original si economic varianta xxL si hartie de buna calitatea.
Si cea autoadeziva pentru stikere e la pret bun 38 de lei 50 de coli a4.
Asa ca nu ma combini tu cu prostii de zeci de milioane
Doar ca se pisa cu bolta pe de-alde HP si altii care se fac ca ar face imprimante... daca n-ai auzit tu de ei, asta nu inseamna ca nu sterg pe jos cu "firmele" - https://en.wikipedia.org/wiki/Kyocera
De exemplu KOSS. N-ai auzit de ei, ca doar Beats face legea pe audio, nu? KOSS au introdus castile stereo. Si cam singurii care au oferit garantie pe viata la casti vreodata.
Du-te bosule si cumpara-ti kiocera de **** sau kos sau ce vrea mușchiu tau pe banii tai.
Stai linistit ca eu nu ascult recomandarea ta.
Cumpara-ti ce marca exclusivista si nepopulara vrei tu.
E ca si cum ti-ai cumpara un Mahindra Maxximo sau un Tata Nano in Romania si pe urma iti fwutzi capu' unde sa il repari si cu ce piese.
Eu deja stiu ce cumpar, am si comandat.
Asa ca paa vb.
N-am zis sa asculti, doar sa nu mai fii asa de ignorant. KOSS am niste casti de vreo 15 ani, ca idee, folosite la greu, si inca sunt ok. Iar piese se gasesc ok la sculele profesionale. Sa ne povestesti cum e cu ce-ai cumparat. Sint curios.
O sa scot un stiker cu poza de la profilul tau si ti-l trimit la Bucuresti
*Timisoara,pardon
Imprimantele Brother au implementata aceasta functie.
Probabil consuma insesizabil, nu stiu... poate nu
Brother sunt tot japonezi...
Si? am zis cumva ca nu is bune lucrurile japoneze?
Am zis sa iei tu kiocera curului ca eu iau o marca populara in Romania.
Brother e populara, is foarte bune dar scumpe.
Iti trimit iban-ul meu sau Revolutu sa imi trimiti bani si atunci o sa cumpar ce vrei tu
Ia breh o marca populara in rrrromania. Ca si majoritatea produselor populare is la fel ca muzica populara.
Bună comparație
Cumparo tu prima data si pe urma imi iau si eu
DarkShina5566 întreabă: