Hmmm, si cum ies pozele pe hirtie decenta foto cu o imprimanta de 2-300 RON? Imi aduc aminte ca am facut si eu greseala sa printez 2-3 poze apoi m-am linistit.
Ies foarte bine ca am mai avut.
oricum daca recitesti intrebarea am mentionat ca nu caut calitate profesionala.
eu nu is de ăla care cumpar un lucru de 10 lei si ma astept sa faca ca unu de 500 si pe urma sa dau review-uri negative ca e de rahat produsul respectiv.
No bun asa, insa ai putea considera si piata sh/refurbished. E de preferat la orice ora ceva utilizat si intretinut cum trebuie, de calitate, decat ceva nou si de doi lei. Offtopic: Sa vezi ce bicicleta mi-am luat de 1900 RON... :) Back to topic: https://www.interlink.ro/......and-p54429 si poti sa te apuci de treaba asta la nivel semi-profesional pentru cateva sute de lei in plus. Sa vinzi stickere pe OLX, de exemplu.
Kyocera?
Nu cumpar nimic ce nu e de firma, nu zm auzit in viata mea de kyocera
O sa comand, doar ca am fost ocupat azi...
Un Canon in jur de 300 de lei.
Mai important e sa iei un cartus bun, original si economic varianta xxL si hartie de buna calitatea.
Si cea autoadeziva pentru stikere e la pret bun 38 de lei 50 de coli a4.
Asa ca nu ma combini tu cu prostii de zeci de milioane
Doar ca se pisa cu bolta pe de-alde HP si altii care se fac ca ar face imprimante... daca n-ai auzit tu de ei, asta nu inseamna ca nu sterg pe jos cu "firmele" - https://en.wikipedia.org/wiki/Kyocera
De exemplu KOSS. N-ai auzit de ei, ca doar Beats face legea pe audio, nu? KOSS au introdus castile stereo. Si cam singurii care au oferit garantie pe viata la casti vreodata.
Du-te bosule si cumpara-ti kiocera de **** sau kos sau ce vrea mușchiu tau pe banii tai.
Stai linistit ca eu nu ascult recomandarea ta.
Cumpara-ti ce marca exclusivista si nepopulara vrei tu.
E ca si cum ti-ai cumpara un Mahindra Maxximo sau un Tata Nano in Romania si pe urma iti fwutzi capu' unde sa il repari si cu ce piese.
Eu deja stiu ce cumpar, am si comandat.
Asa ca paa vb.
N-am zis sa asculti, doar sa nu mai fii asa de ignorant. KOSS am niste casti de vreo 15 ani, ca idee, folosite la greu, si inca sunt ok. Iar piese se gasesc ok la sculele profesionale. Sa ne povestesti cum e cu ce-ai cumparat. Sint curios.
O sa scot un stiker cu poza de la profilul tau si ti-l trimit la Bucuresti
Imprimantele Brother au implementata aceasta functie.
Probabil consuma insesizabil, nu stiu... poate nu
Si? am zis cumva ca nu is bune lucrurile japoneze?
Am zis sa iei tu kiocera curului ca eu iau o marca populara in Romania.
Brother e populara, is foarte bune dar scumpe.
Iti trimit iban-ul meu sau Revolutu sa imi trimiti bani si atunci o sa cumpar ce vrei tu
Ia breh o marca populara in rrrromania. Ca si majoritatea produselor populare is la fel ca muzica populara.
DarkShina5566 întreabă: