| campanario a întrebat:

Salutare.Imi puteti zice va rog, un program in care poti trimite SMS'uri gratis de pe PC pe telefon? Cineva il avea insa era limitat.Eu as vrea unu' gratis si cu SMS'uri nelimitate. Ce parere aveti despre acest program, credeti ca tine privat datele folosite? ( ma refer la nume, numere de telefon, ma gandesc ca astea ar trebui sa fie confindentiale ). Eu sunt plecata, nu sunt in tara si as vrea sa trimit SMS'uri in Europa nu numai in Romania. Multumesc frumos :*

4 răspunsuri:
| Fvn a răspuns:

Moove.ro

| Fvn a răspuns:

Pe http://moove.ro trebuie doar sa-ti faci cont :)

| Sofffie a răspuns:

Nu prea cred, am gasit si eu mai demul il pot gasi si acum, dar cu siguranta nu e gratis 100%, sunt sigura ca la fiecare sms trimis iti va adauga ceva la plata de la factura...

soothe
| soothe a răspuns:

Campanario lady, nimic nu este gratis pe lumea asta. De fiecare data cand primesc ceva "gratis", chiar si un lunch, ma intreb ce este in spatele chestiei asteia. Lumea e ciudata mai ales in zilele noastre.
Daca te poti astepta la un furt de identitata (nu ma imi gandesc la confidentialitate deja) de pe situri serioase iti dai seama la ce te poti astepta de pe cele "gratis". Tu incearca si ne spui si noua, dupe'.