anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in ultimele 2 zile, inclusiv ziua de astazi, am observat o plata ciudata in cadrul aplicatiei celor de la BT. Aparent, plata este realizata online la un asa zis AVIDBRAIN INC, suma constand intr-un dolar. Sunt curios daca aveti habar despre aceasta firma, sau daca ati avut aceiasi problema ca si mine in cadrul lor. Tin sa mentionez ca monitorizez orice plata/abonament pe care il realizez, il notez undeva anume, nu este sa zic ca platesc catre ei si nu stiu. Va multumesc mult pentru timpul acordat problemei mele.

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pare a fi un site cu tutoriale/lectii. Verifica sa vezi daca nu ti-ai facut ceva free trial care a expirat.

| ncristian7805 a răspuns (pentru Wr3nch):

Asta am observat si eu, ca este un fel de scoala, nu tin minte personal sa fi facut vreun abonament catre ei, si in plus, nu exista un site anume care sa prezinte crearea unui abonament sau realizarea unei plati catre ei.

| Wr3nch a răspuns (pentru ncristian7805):

Suna la banca si ceri sa faca stornare. Le spui ca nu ai autorizat plata spre ei si ar trebui sa se rezolva.

| ncristian7805 a răspuns (pentru Wr3nch):

La treaba asta m-am si gandit, eram curios daca stia cineva despre respectivul INC. Multumesc frumos oricum, seara buna!

| Frank51 a răspuns:

Du-te la banca si cere niste optiuni in plus, avertizare prin sms la orice plata efectuata de exemplu. Si eu era sa iau teapa chiar de la eMAG(cu o suma maricica), de regula acolo unde ai cardul salvat nu mai e nevoie sa autorizezi tranzactia. Recomand sa NU salvezi cardul nicaieri, ca sa eviti intamplari nefericite. Daca nu primeam mesaj, nu observam lipsa acelei sume de bani, pentru ca nu verific zilnic aplicatia.