| LikeXD a întrebat:

Salutare La Toata Lumea! Am o problema cu pc'ul un progam Adobe reader este afisat pe toate fisierele si cand incerc sa dechid google sau orice alta chestie. imi apare ca progamul nu este destinat pentru Adobe reader. si toate programele au poza care o are Adobe reader sad cine ma poate ajuta va rog dau funda imd happy

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Ti-am zis de Bit Defender pentru ca e cel mai bun din lume, si e romanesc. Poti incerca si Kaspersky, sau ce mai vrei tu. Realocarea iconitelor : instalezi TuneUp, pe care il downloadezi de pe site-ul oficial, il ai 15 zile gratuit. Tu ai nevoie de el 5 minute. Deschizi Tune Up si ai pe-acolo (eu am versiunea din 2009, la tine va fi diferit, dar oricum, e simplu, ai si desene happy ) ceva cam asa : Correct icons sau delete unused icons, ceva legat de Icons (iconite). Asta va readuce iconitele la loc. Pentru a nu mai deschide orice cu Adobe Reader, chiar daca scapi de virus, poate va fi nevoie sa faci lucrurile manual : dai click dreapta pe scurtatura pe care vrei s-o folosesti, (shortcut) apesi pe Open with..., apoi selectezi programul din lista sau apesi pe Browse si cauti acel program (de obicei in C:/Program Files ) il selectezi, apesi OK, revii la lista si bifezi dedesubt "Always use the selected program to open this cand of file" si apoi apesi OK. Acum se va deschide fisierul cu programul de care ai nevoie.
Haide sa fiu mai exact: programele in sine ar trebui sa-si revina odata cu scanarea antivirusului, ce am explicat aici e pentru alte fisiere :.doc,.pdf,.rar etc.
Daca incercand astea nu va merge, salveaza ce poti, unde poti, adica muta documentele importante din C:/ in D:/ sau alte partitii, si apoi reinstaleaza Windowsul. Stiu pe cineva care orice se intampla, schimba Windowsul, pentru ca e sigur ca asta rezolva problema. Eu nu-s asa brutal. Esti fata sau baiat? (intreb pentru ca mi-ai trimis cerere de casatorie laughing de prietenie, glumesc)

7 răspunsuri:
| EuAli a răspuns:

Reinstaleaza programul

| LikeXD explică (pentru EuAli):

Nu e de progam deci la toate progamele imi arata asa deci imi arata fotografia pfff de la Adobe ala. Pffff

| ExtremeAleqZ a răspuns (pentru EuAli):

Idem

| valentingb a răspuns:

Instaleaza Bit Defender versiunea gratuita. Desi va curata orice virus, garantat, nu iti va aduce iconitele la loc. Pentru asta, instaleaza Tune Up Utilities, si ruleaza one-click-maintainance, ai pe-acolo si realocarea iconitelor.

| LikeXD explică (pentru valentingb):

Imi poti spune unde gasesc sa realocare iconitelor? adica mie imi arata toate cu simbolul progamului Adobe reader ala. si cand sa le deschid imi arata (progamul acesta nu poate fii deschis cu Adobe reader ). asta ma intereeaza dar si bit difender o sa il iau multumesc anticipat big grin

| K0sti a răspuns:

Ai virusi!

| tlaura a răspuns:

Ai virusi omule.