| Sika13 a întrebat:

Salutare lume, mi-am achizitionat o placa de 4GB de ram de curand de la eMag si nu mi.o citeste calculatorul inainte avem 3GB de ram 1X1 si 2X1, si cand bag aceasta memorie imi ramane ecranul negru si nu imi citeste nimic ramii sunt pe aceeasi frecventa 1333MHZ, sa fie de la sistem? precizez ca i-am facut restart de bios.

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Ce placa de baza ai?

| TheFallen666 a răspuns:

Cheama pe cineva care se pricepe si te rezolva sau du-te la service si te ajuta ei!

| gaby202000 a răspuns:

Pai in primul rand nu ai precizat la ce etapa ramane ecranul negru, adica ajunge la boot sau nu iti apare nici prima faza de unde poti intra in bios. Daca ajunge la boot reinstaleaza windowsul pentru. ca sigur il ai pe 32 biti fiindca ai avut doar 3gb ram. Daca nu ajunge nici la primul ecran atunci memoria e mai mult de 50% posibil sa nu fie compatibila cu placa de baza sau procesorul. Daca ai fi dat mai multe detalii, poate te puteam ajuta mai mult.

| Sika13 explică (pentru gaby202000):

Salut ecranul imi ramane nergru, placa de ram cand o bag in slotul placi de baza imi bipaie intruna fapt ce duce la concluzie ca e arsa. Placa de baza este MSI g41m-p28