Mai frate, uite cum sta treaba. daca-ti tragi o imprimanta desteapta, un aparat foto cata de cat inteligent, un program de editare si mai te duce si mintea e imposibil sa nu faci bani.totul e sa stii sa lucrezi cu ele
Frate, am o imprimanta calumea, un Nikon calumea, am multe ideei, de aia am apelat la un blogg, vreau sa fac bani din ideeile pe care generatia mea (98) le place
Daca iti faci un blogg pe Google sau Microsoft Live (sau cum s-o numi) n-ai sa faci bani.
Ca sa faci bani dintr-un site trebuie sa:
1. ai un cont bancar
2. fii activ, atractiv (nu fizic, Doamne fereste, fiecare este asa cum ii este dat). Adica sa ai articole frumoase care au priza la publicul si matur.
3. pui reclama pe blogg dar vezi sa nu fie prea multa si enervanta, adica vizitatorul vrea sa intre pe o pagina *hop reclama*, apoi pe alta si din nou *hop reclama*, cred ca ai inteles ideea.
4. fii activ si vino cu ceva nou, creaza tu ceva, ceva ce se poate cumpara.
Cu cat mai multe vizite primesti, cu atat mai multi bani vei face pe fiecare vizualizare a site-ului de persoane diferite. Astia cu reclama cand iti vor
vedea site-ul imediat isi baga nasu cu reclamele lor si tu le ceri bani. Sper ca ti-am fost de folos. Mai sunt metode, dar nu-mi trec acum prin cap.
Si cont bancar la orice banca sau paypal?
Paypal cel mai bine. Daca devii un fotograf bun si traiesti intr-un oras mic, pai te-ai scos ca o sa apeleze lumea la tine.
La mine asa merge cu PC-urile, eu iau cel mai ieftin si prima data repar gratis, dar desigur ma asigur ca ma cheama si a doua oara.
Geniu frate.