| IzacNiuton a întrebat:

Salutare, mi-am cumparat un pc de curand dar am o nelamurie cu placa video, imi puteti spune si mie cati GB are? pentru ca undeva zice 64Mb i-ar in alta parte 1695Mb, restul pieselor sunt foarte ok dar aici. Uitati poze : http://imgur.com/10ATWhF,bzpPBTQ

Răspuns Câştigător
| Nustiucinece a răspuns:

Pai procesorul are o placa grafica integrata care se foloseste pentru desktop pe langa placa aia mai una care este folosita la jocuri, una mult mai buna cea integrata si da cea integrata este de 64 de mb. Placa video cea buna sa zicem asa se activeaza automat in jocuri cand este solicita cel putin cele de la nVIDIA daca ai una de la amd poate sa fie putin mai complicat sa o activezi pentru jocuri. M-am straduit putin sincer nu prea stiu cum sa iti explic ca sa intelegi, sper ca ai inteles ceva.

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Il faci de rusine pe Newton...
http://bfy.tw/rIk
Pentru puturosi ca tine!

| Nustiucinece a răspuns:

Are 64 mb dedicati adica doar cei 64 fuctioneaza. Problema e ca nu ma pricep la amd posibil ca aia sa fie placa grafica a procesorului. Probabil ai o placa video dedicata pe langa care sa ruleze in jocuri cel putin asa e normal. Dar nu te astepta nimic spectaculos de la AMD.

| IzacNiuton explică (pentru Nustiucinece):

Mda, ceea ce ma mira este ca restul pieselor sunt foarte ok si de asta sunt nelamurit.

| IzacNiuton explică (pentru Nustiucinece):

Pai ea este de 64 sau mai mare? dracu s-o ia de placa video

| Nustiucinece a răspuns (pentru IzacNiuton):

Pai procesorul are o placa grafica integrata care se foloseste pentru desktop pe langa placa aia mai una care este folosita la jocuri, una mult mai buna cea integrata si da cea integrata este de 64 de mb. Placa video cea buna sa zicem asa se activeaza automat in jocuri cand este solicita cel putin cele de la nVIDIA daca ai una de la amd poate sa fie putin mai complicat sa o activezi pentru jocuri. M-am straduit putin sincer nu prea stiu cum sa iti explic ca sa intelegi, sper ca ai inteles ceva.