| Winners10 a întrebat:

Salutare. Mi-am cumparat un Sistem de Navigatie GPS pentru masina. Intrebarea este. Pe el pot utiliza si Google Maps? Pentru ca pe Google Maps imi da mai multe rute posibile si pot sa o aleg eu pe care vreau. Pe cel de pe masina imi da cea mai scurta ruta si ma baga pe toate dealurile si drumuri neasfaltate.

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

In functie de ce model ai, se poate sau nu. Ce model mai exact?

| sierra1 a răspuns:

Intră in meniu și alege NU cea mai scurtă rută ci cea mai rapidă rută

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu merge, decat daca ai mirror pe telefon si iti suporta si telefonul mirror link

| Neagandalf a răspuns:

Prima data: Umbla la setari de navigatie, trebuie sa ai setari avansate.
Sa evite ce nu doresti.
Sa o ia pe unde doresti.
Apoi: GPS-urile in general au mapele de fabricant, deci sunt mai mult ca sigur ca nu merge bagata cea de la google.
RECOMAND WAZE. Traim in era telefoanelor asa ca iti recomand Aplicatia GPS WAZE gratuita si cea mai buna in lume.
Internet consuma foarte putin. 1gb de internet intr-o luna de navigatie zilnica!
Evenimente live ca: Aglomeratie, politie, radar, groapa periculoasa, obstacole, drum inchis, lucrari, etc.

BAFTA!

| Winners10 explică (pentru Neagandalf):

Am umblat si la setari si am selectat ce doresc sa evit. si am sa selectez ruta cea mai sucrta sau ruta cea mai rapida. Iar despre waze stiu si eu dar mai bine prefer google maps, iar gps-ul l-am achizitionat pentru ca m-am gandit ca folosind atat de des gps pentru ca umblu mai mult stric bateria la telefon pentru ca se va descarca foarte repede