anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare,mi-am luat de curand de pe eMAG un pc configurat de mine si a venit cineva la mine si mi l-a asamblat.A fost ok, mergea, si apoi mi-a instalat windows 7 ultimate pe el.Cand a facut partitiile uitat sa formateze una dintre ele si nu imi apare.Acum mi se blocheaza pc-ul dupa vreo 10 min si nu mai raspunde, sunt nevoit sa ii dau restart.Cum as putea sa scap de aceasta problema? Trebuie reinstalat windows-ul? Din cauza lui se blocheaza sau ar putea fi o problema la componente? Mentionez ca respecta cerintele pentru windows 7.

5 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Cum ti l-a asamblat? Ai luat placa si procesorul impreuna sau le-a asmblat acasa. Nu din cauza ca a uitat sa-ti formateze o partitie se blocheaza.
Reinstaleaza Windows-ul si vezi daca mai face.

| gelu1970 a răspuns:

Partitia nu e o problema. windows 7 te lasa sa o formatezi si sa o vizualizezi. faptul ca se stinge poate avea multe motive. windows neactivat si deci fara update. alt motiv e incalzirea excesiva. in caz ca lipseste pasta termica sau cooler nu e fixat perfect pe procesor in cateva minute ajunge la temperaturi mari si se stinge pentru a evita arderea procesorului. incompatibilitatile au ca urmare ceea ce numim blue screen. in caz ca iti iese monitorul albastru si se stinge, atunci poti sa te gandesti la incompatibilitati. in plus, in caz ca te gandesti la virus, ai la dispozitie bitdefender, norton, versiuni de proba dar cu care poti scana calculatorul, apoi malwarebytes free. problema e ca ti se stinge. incearca sa il startezi cu F8 in safe mode si executa malwarebytes de pe un stick usb. vezi asa daca se stinge si poate ca poti sa il scanezi in totalitate. spune-mi cum a mers.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are treaba partitia neformatata.Eu am doua partitii sterse si izolate.
Crash poate face de la o incompatibilitate intre piese.
Trebuia sa enumeri toate componentele, in special sursa, placa de baza, HDD si ram.

| EdwardAndrey a răspuns:

Salut
Poate fi si o problema de incopatibilitate a pieselor dar daca spui ca a mers o perioada pana ai reinstalat Windows 7 Ultimate nu prea as crede ca asta e problema.

Cazul 1 : Incearca sa dai un REPAIR pentru windows (bagi cd cu windows in el si cauti optiunea de reparare automata a windowsului )

Cazul 2 : Copie tot ce e de valoare din pc pe un Hdd portabil sau un stick daca nu ai prea multe. si formateaza hardul total. sterge si partitiile si fale din nou. asa ar trebui sa mearga!
Am patit la fel si eu dar mie imi dadea cu Blue Screen sad

Cazul 3 : SERVICE!

Mult noroc. revino si spune-ne si noua cauza!

| Claudiu_Ludwig_1987 a răspuns:

Incearca sa iti reinstalezi windows 7 si daca tot asa face, incearca alt windows si instaleaza-ti un antivirus.