| Lex169 a întrebat:

Salutare.Mi-am luat de curand net de la RomTelecom si internetul mi se deconecteaza cam des.Nu stiu de ce se intampla asta. Daca ma puteti ajuta va sunt vesnic indatorat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de ei nu te poate ajuta nimeni. De altfel inclin sa cred ca problema de la ei este. Da telefon la serviciul relatii cu clientii, tine-te de capul lor pana vin sa vada daca e vreo problema sau se duc sa se uite prin serverele lor.

3 răspunsuri:
| luky63 a răspuns:

Si eu am aceasta problema din iunie 2013. I am sunat de o suta de ori, au verificat si tot nimic. Au spus ca vor pune fibra optica ( e tras firul pina la panoul de pe palier dar mai trebuie adus pina in apartament ). E o firma neserioasa si ma gindesc chiar sa renunt la ei. Bafta.

| FoundYouLover a răspuns:

Eu sunt la RDS si patesc acelasi lucru, mai ales daca mi se misca putin firul. Poate si la tine problema e tot acolo, deci ai grija sa nu misti din greseala firul.

| Lex169 explică (pentru FoundYouLover):

M-am gandit si la problema asta asa ca am incercat sa pun un fisier pe net in timp ce miscam usor de cablul de intrare in calculator(gasisem un moment de stabilitate) dar nu s-a intamplat nimic.