Daca ai driverul de la radeon, Dai click dreapta pe desktop si ai acolo o otpiune de configurare grafica. Si alegi executabilele de la jocuri, la care vrei sa le ruleze cu 64 bit.
Pai inseamna ca nu ai instalat driver-ul de la amd.
http://h30434.www3.hp.com/......702FD58861
trebuie sa iti apara a II-a optiune din stanga.
Mie asa imi apare: http://www.mediafire.com/view/18wpyi8n5fxq236/Untitled.png#
Nu pot selecta decat High performance, Power saving si Based on power source, dar nu vad nicaieri cele 2 placi video, ca in poza ta.
Aia e o poza mai veche. Pe mine ma intereseaza doar ce e pe stanga. Daca ai aia, adaugi toate executabilele de la un joc(sa zicem ca ai watch dogs. te duci si cauti tot ce are.exe din watch dogs si adaugi acolo, selectand high performance).Si o sa reuleze pe dedicata.
Foloseste msi-afterburner+on screen osd ca sa vezi cand e utilizata placa video.
Eu am Skyrim. Initial, pusesem doar SkyrimLauncher.exe, acum am pus si celalalt executabil, TESV.exe pe High performance, dar tot nu merge. La intrarea in Skyrim, e un meniu din care ar trebui sa pot selecta placa AMD, insa nu apare decat cea Intel.
Nu sunt sigur nici ce e cu placa aia... daca ma uit la drivere in My Computer - Properties, zice ca e AMD Radeon HD 8800M Series (nu ar trebui sa zica 8850M?). Iar cand ma uit la Information in Catalyst, imi spune ca am AMD Radeon R9 M265X. Cu toate ca pe net scria ca vine cu 8850M. Nici nu stiu ce driver sa instalez.
Pentru ca r9 m265X e tot aia cu 8850M, de asta scrie asa(si amd-ul si nVIDIA au obiceiul sa lansele placi video "noi" de fapt is placi video mai vechi cu alt nume). Ma rog, e tot aia. Ideea e ca atunci cand selectezi high performance, nu trebuie sa alegi altcea. Ruleaza singur cu dedicata. Ce te face sa crezi ca nu ruleaza cu dedicata?
Atunci cand intru in Skyrim, imi calculeaza singur la ce calitate il pot juca, si imi spune Medium. Pe laptopul vechi, care avea placa dedicata mai slaba decat AMD-ul asta, mergea pe High. Iar la Graphic adapter, nu apare decat placa Intel. Cand intru imi joc, imi clipeste logo-ul de la Bethesda si apoi cel de la Skyrim. Nu ruleaza placa dedicata.
Am instalat MSI Afterburner si-mi spune ca GPU-ul principal e AMD-ul, insa Skyrim nu il vedea. Am incercat si cu Call of Duty 4 si a mers fara probleme, iar cand am verificat in meniul de la Catalyst, executabilele aveau deja High performance. Incerc cu Assassin's Creed 3 indata, sa ma conving ca problema ar fi doar la Skyrim, asa am vazut pe net, nu stiu ce sa cred.
Placa aceea era nVidia GT 540M 2GB.