| Stefan_Bagdan_1985 a întrebat:

Salutare natiune...nu am mai fost cam de multicel timp pe site-ul asta, dar revin in forta cu o intrebare foarte importanta pentru mine, si anume, am un laptop Acer Aspire 5532 si ma intereseaza ce updrag-uri pot face pe el, adica ce piese pot inlocui cu unele de performanta mai buna, si anume eu am 2 Gb de rami ddr3, si as vrea sa ii pun o placa de memorie ram de 4 gb, procesorul este un dual-core de 1, 2, cam slabut pentru ce vreau eu sa fac cu acest pc, si anume pentru jocuri mai mult l-am cumparat, ca na..internetul,muizca si sa vezi un film, poti face mai pe orice junghi de laptop, adica iti cumperi unu slabut de 10 milioane,sau nici neaparat nou,dar pentru jocuri unu bun trebuie! Deci as vrea sa schimb unele parti din el ca sa il fac mai bun! Daca stie cineva care are sau a avut sau se ocupa cu asa ceva, sa imi dea un site care se ocupa cu asa, un magazin, sau pur si simplu un sfat de la un cunoscator! Orice e bine venit! Sanatate si multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| CataC a răspuns:

Salut
Nu ai ce ii face, poti mari ram, dar procesorul tot nu-ti va permite sa joci jocuri.
Nu mai cumpara laptopuri decat daca sunt suficiente petru ce vrei sa faci urmatorii 2-3 ani, altfel arunci banii.
Sfatul meu pentru jocuri e sa iei pc.
Bafta

1 răspuns:
| RememberTinKode a răspuns:

Revii in forta ca salam? sau ca si guta? sau ca amandoi pe sistem turbo turbat?

pentru ce sa iti iei laptop cand poti sa iti iei pc la jumatate de pret si dubla calitate?