S-ar putea sa fie vina de la furnizorul de internet, suna acolo si explica-i ce probleme ai
Poate doar ti se misca firul deoarece nu mai este bun sigiliul ala..sau cum se numeste..eu asa am patit.suna la ei.pana maine vine cineva la tine sa rezolve problema.baftaaaaaaaaa
Trebuie sa platesc, ca sa imi rezolve problema? sau e gratis?
Nu.ei sunt obligati sa faca asta.vine cineva la tine si iti schimba ala din capat din plastic.dar le zici si tu la telefon ca nu stii dc ti se deconecteaza nu le zici exact ca nu e aia buna..ca zic ca din cauza ta ca nu ai avut grija
Posibil sa fie deteriorat cablul de la internet.Suna la RDS si spune-le ca ai probleme cu semnalul si vrei sa trimita pe cineva sa remedieze problema.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. inca ceva... stiti cumva daca trebuie sa platesc ca sa vina sami rezolve problema? sau este gratuit?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. inca ceva,... trebuie sa platesc, ca cei de la net sa vina sami rezolve problema sau este gratis?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri . inca ceva..., trebuie sa platesc pentru ca cei de la internet sa vina sami rezolve problema sau este gratuit?
Trebuie sa platesc, ca sa imi rezolve problema?
Multumesc pentru raspunsuri, inca ceva... stiti cumva daca trebuie sa platesc ca sa vina sami rezolve problema? sau este gratis?
Normal este gratuit... dar este mai frumos sa-i dai omului 10 lei. Eu asa fac cand am probleme de genul.