| speak22 a întrebat:

Salutare... O sa imi iau unitate in vara... puteti sa imi aratati una de la altex buna sa mearga gta 5, call of duty ghost, pretul sa fie de 13.500.

9 răspunsuri:
| lizucalisuca a răspuns:

De ce nu intri in epoca moderna si sa iti iei un laptop?

| fockewulf a răspuns:

Pana in vara mai e juma de an, pana atunci se pot schimba multe, componente mai scumpe acum se pot ieftinii, intreaba la vara happy

| YXMan a răspuns:

Scurt si la obiect:
- pana la anul mai este timp, vezi atunci cum sunt preturile si ce mai apare nou.
- fa-ti PC-ul pe componente.
- recomand PC Garage.ro

Succes!
P.S: Daca te referi la 13500 de lei, iti iei o bomba de PC. Daca te referi la 1, 350 lei nu prea suna bine, la 2, 500 faci un PC de generatie actuala, decent.

| speak22 explică (pentru YXMan):

PFF
Varmiu a dat 14 si ii merge orice jocla hight ci medium tongue mai ales batelfield 4 si call of duty ghost! tongue

| ITMania a răspuns (pentru speak22):

Daca joaca la 1366x768 sau rezolutii similare, disigur.
Ia dai un monitor Full HD sa vezi cum ajunge la low cu detaliile daca vrea minim 30FPS.

Ne auzim la vara, se mai schimba o gerenatie de procesoare si placi video pana atunci.

| speak22 explică (pentru ITMania):

Varmiu le joaca la medium si hight si ii merg bec toate.

Si la rezolutie te`ai uitat?
Aplica ce ti-am zis mai sus si pune`l pe Full HD, sa vedem detaliile atunci si FPS`ul minim de 30, ca sa fie jucabil.

| speak22 explică (pentru ITMania):

Rezolutia o da la maxim?!

Nu stiu de ce ma mai obosesc.
O rezolutie maxima poate insemna 1366x768 sau mai mare, gen 1920x1080, cu un numar dublu de pixeli de umplut, in functie de ce monitor are.
Mai treziti-va si la realitate si ascultati de ce vi se spune, daca tot cereti sfaturi.