| IonutSiAtat92 a întrebat:

Salutare oameni buni. Vreau sa impartasesc cu voi ceva.Cum mama naibii e posibil sa nu imi mai pot face cont de FB? Am schimbat numarul de telefon, am creat un nou cont de email.Nu inteleg de ce nu imi pot face cont.Am pus nume si date la nimereala.Tot imi spune ca, contul meu este dezactivat.Este posibil sa fi primit ban pe ip? Adica sunt conectat de pe un laptop si doua telefoane.Sau am fost hack-uit ca nu-mi pot da seama.De ce nu-mi da voie sa-mi fac altul nu inteleg.Si nici nu-mi arata motivul pentru care mi-a fost dezactivat contul.Recunosc ca am mai avut contul restrictionat de cateva ori.De doua ori pe nedrept ca niste idioti mi-au raportat pozele, iar alte dati, probabil am distribuit ceva gresit sau am postat la story ceva gresit.Mentionez ca postarile mele nu erau rasiste, violente sau de politica.

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E posibil să fi primit ban, adică te-au pus pe "lista neagră".
Se intamplă așa, când postezi în mod repetat materiale cu conținut nepotrivit, nuduri, continuturi explicite, ori se folosesc cuvinte vulgare, insultătoare, spam, videoclipuri violente, care încalcă drepturile utilizatorilor și politica siteului.
Pe net scrie că :
"In the first quarter of 2019, Facebook banned over 2 billion user accounts."

https://www.elliott.org/blog/banned-from-facebook-permanently-how/

Poate ca vei reusi sa iti faci cont, daca folosesti telefonul unui prieten/coleg, dar, va fi necesar sa postezi doar de pe dispozitivul lui :(, fiindcă acasă, odată ce te-ai logat de pe unul din dispozitivele tale, se va dezactiva automat.

Trebuia să fii mai grijuliu când postai pe Facebook, așa, uite că ai reusit sa dai satisfactie dușmanilor.

| IonutSiAtat92 explică (pentru floresdemayo):

O sa incerc sa-mi schimb ip-urile de pe telefoane si laptop.

| floresdemayo a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Poate că ai să reusesti, așa cum zici, prin schimbarea IP-ului.
Asta, dacă nu cumva au si alte mijloace de detectare a conturilor suspecte/ banate.

| IonutSiAtat92 explică (pentru floresdemayo):

Daca ei sunt inteligenti, eu de ce sa nu fiu?
Imi schimb ip-ul imi schimb numele datele de nastere, nu pun poze cu mine, si aia e.Ma mai detecteaza cane o sa mor laughing)

| floresdemayo a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Trebuie să recunoastem că nu avem nici istetimea, nici experiența și nici tehnologia ultraperformantă a lui Zuckerberg.
Ceea ce vrei tu să faci (dacă reușești) e tot un cont temporar, care oricând poate fi dezactivat, in caz că vei fi din nou raportat, fiindcă nu vei putea face dovada identitatii, dacă ți se va cere.
Iti doresc success, fiindcă cu optimismul stai bine.winking

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Si contul meu de FB este dezactivat. Dar stiu de ce. Am avut un alt cont si fiindcă mi-am schimbat adresa de email si fiind singura posibilitate de a ma loga, după nu am mai putut sa ma loghez. De aceea este bine sa comunicam si nr de telefon sau inca o adresa de email ca sa nu ajungem in situația aceasta. Am așteptat sa treacă 2 ani, crezând ca daca nu m-am mai logat mi s-a șters contul de FB, am făcut un alt cont cu aceleași date personale si mi l-a dezactivat. Chiar daca schimbam datele si treceam date false, pățeam la fel pentru ca ei pot verifica daca exiști sau nu. Si daca datele false nu exista in baza de date a politiei pățești la fel ca atunci când iti deschizi cont nou si de fapt e dublura. Mie îmi cere poza cu actul de identitate sa o trimit, dar nu am trimis-o mai bine renunț. Ăștia stiu totul despre noi. Nu mai avem cum sa ne ascundem identitatea.