In fine, mie poti sa-mi lasi mesaj privat! Eu zic ca problema este de la sistemul de operare. Cauta un CD bun cu windows si incearca cu el. Singura problema la care m-am gandit ca ar fi fiabila este ca ai avea desktopul defect dar daca zici ca isi revine imaginea in final, nu e asta problema. Incearca mai intai cu un windows BUN.
Nu pot lasa mesaj ca sunt nou pe aicia. Am windows 7 ultimate, cat despre lp iata-l aicia http://laptop.3e.ro/......0-2-10ghz. Probleme am avut inca de cand am bagat cd-ul cu wind si am dat sa inst, a inceput totul si nu am stat sa privesc cat timp se inst, s-a stins ecranul si nu a vrut sa se mai aprinda decat dupa vreo 10 ore. Eu banuiesc, nu sunt sigur, ca problema e din fabrica!
In fine, mie poti sa-mi lasi mesaj privat! Eu zic ca problema este de la sistemul de operare. Cauta un CD bun cu windows si incearca cu el. Singura problema la care m-am gandit ca ar fi fiabila este ca ai avea desktopul defect dar daca zici ca isi revine imaginea in final, nu e asta problema. Incearca mai intai cu un windows BUN.
Iti sugerez sa il duci la garantie, asa face si al meu desi nu e aceeasi marca...il tin conectat la un monitor extern, dar al meu are 2 ani si ceva...
Ms, cred ca asta e ultima solutie. Acuma nu se mai aprinde deloc