| AndreiDeyu2004 a întrebat:

Salutare, salutare. Am o mare problema si nu pot sa scap de ea. Am un laptop cu Ryzen 5 3500U, Vega 8, 12GB RAM, SSD M2 128GB si HDD 1TB. Mereu am problema urmatoare: Cand ma uit pe Youtube, se aude sunetul asa: https://youtu.be/jBIkzFvdjEw si trebuie mereu sa apas Off la Spatial Sound sa isi revina, dar problema revine la fiecare jumatate de ora. Cand descarc ceva in fundal, problema asta apare la fiecare 5-10 minute. Am incercat sa updatez driver-ul, dar degeaba. Pe casti/boxe bluetooth nu se intampla asa, iar boxele de la laptop nu sunt fizic afectate. De la ce o fi problema? Cum o rezolv? Ajutati-ma va rog, cei de la PC Garage nici macar nu imi raspund...

2 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Problema e aproape sigur din driver, daca exista si momente cand își revine.
De unde l-ai descarcat?

Cauta și pe site-ul producătorului (placii audio integrate), dupa numele/modelul chipsetului audio (Realtek, Broadcomm, Asus, Intel,. etc).
Si descarca cel mai nou driver de acolo.

Numele exact îl găsești în Device Manager sau în programe de diagnoza (HWinfo, AIDA64).

Ce sistem de operare ai?
Ai incercat altul? (de ex Win11 dacă ai win10, si daca iti permite hardware-ul, desigur... Sau mai ales invers. Sau win10 dacă ai win7)

Se comporta astfel de cand ai cumpărat laptopul?

| Brizbriz a răspuns:

Il dai inapoi
il trimiti la garantie
il vinzi si cumperi altul
... pui Linux