| floryynnel a întrebat:

Salutare, stau la tara si imi pica netu din 30sec in 30 sec, dupa 5-10min merge fara probleme dupa iar pica de 5-10 ori din 30 in 30 sec. Am internet prin romtelecom, la modem am incercat cablurile si totul este bine...dar netu tot imi cade. Ce sa fac? este o defectiune de la pc-ul meu sau ar trebui sa ii sun pe cei de la romtelecom?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In orice caz ii suni pe cei de la Romtelecom sa iti spuna care-i treaba chiar daca e problema cu Pc-ul tau ei macar iti spun.Dar daca tu stii ca Pc-ul e curat n-are virusi fisiere criptate, etc inseamna ca e responsabilitateeea celor de la Romtelecom nu neaparat ca nu ti-ar fi instalta bine internetul dar datorita faptului ca stai la tara acolo cablurile de pe stalpuri au o viteza de banda mai mica(cv de genu'). Si daca de ex banda aia suporta internet de 2MB si ei ti-au bagat net de 6MB clar ca de aia pica netu' sau e o problema de la ei cu legarea telefonica. Suna-i pe cei de la romtelecom si vezi care-i treaba. Sal!

2 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Parerea mea este ca e o defectiune a lor, si ce lmai bine ar fi sa iei legatura cu ei, sa.i instintezi de problema si sa vezi cum se poate rezolva.

| Alin_Rusu_1990 a răspuns:

Si eu am tot problema aia da mie imi cade dupa ora 00.00 i-am sunat au venit si au zis ca nu ai ce sa faca cand au venit ei mergea netu a zis sai sun cand nu merge dar cand sai sun la 2 noaptea si dureaza 2 secunde deconectarea da o tine in truna su sunt la akta abonat eu cred ca e de la firu lor eu am schinbat si placa de retea si tot asa face