In orice caz ii suni pe cei de la Romtelecom sa iti spuna care-i treaba chiar daca e problema cu Pc-ul tau ei macar iti spun.Dar daca tu stii ca Pc-ul e curat n-are virusi fisiere criptate, etc inseamna ca e responsabilitateeea celor de la Romtelecom nu neaparat ca nu ti-ar fi instalta bine internetul dar datorita faptului ca stai la tara acolo cablurile de pe stalpuri au o viteza de banda mai mica(cv de genu'). Si daca de ex banda aia suporta internet de 2MB si ei ti-au bagat net de 6MB clar ca de aia pica netu' sau e o problema de la ei cu legarea telefonica. Suna-i pe cei de la romtelecom si vezi care-i treaba. Sal!
Parerea mea este ca e o defectiune a lor, si ce lmai bine ar fi sa iei legatura cu ei, sa.i instintezi de problema si sa vezi cum se poate rezolva.
Si eu am tot problema aia da mie imi cade dupa ora 00.00 i-am sunat au venit si au zis ca nu ai ce sa faca cand au venit ei mergea netu a zis sai sun cand nu merge dar cand sai sun la 2 noaptea si dureaza 2 secunde deconectarea da o tine in truna su sunt la akta abonat eu cred ca e de la firu lor eu am schinbat si placa de retea si tot asa face
searatarziu întreabă: