De fapt eu am desfacut un laptop toshiba.Baterie e un fel de capacel nu trebuie sa derusubeji nimic parca...Sau cauta pe Youtube si daca ai voltmetru ia vezi cum se descurca. Oricum una noua iti trebuie tie.
Laptopul este vechi? Daca nu merge probabil ar trebui sa stai cu el la incarcat sau sa te uiti la bateria lui sau nu te lasa nici macar sa vezi cat la % ai?
Nu este vechi, am abia 1 an de cand l-am cumparat. Si da, pot sa vad cat % am, dar uit sa il verific.dar nu inteleg de ce inainte ma anunta cand era pe terminate bateria si acum nu.
Ceva s-a intamplat acolo. Uita-te si tu din cand in cand altfel nuprea ai sa ii faci...Dar bateria cat tine normal?
Daca am treaba pe laptop, uit sa verific. Nu sunt niste setari ceva la care sa umblu sa il fac sa ma anunte? Deja se cunoaste ca a fost afectata bateria, mi se pare ca se incarca prea repede si se termina mai repede decat de obicei...
E pe moarte bateria nu stiu ce sa zic eu am calculator nu am lucrat cu un laptop niciodata.Si calculatorul are o baterie dar nu e ca la laptop zi-mi si mie ce specs ai si firma laptopului.Scoate bateria si spune-mi firma si puterea ei.
Nu stiu sa scot bateria, adica trebuie sa desfac tot laptop-ul.
Dar o sa ma uit imediat cand aprind laptopul la baterie, sa vad cat are si pun ceasul sa sune sa ma anunte cu vreo 15 min inainte sa se termine...mersi oricum!
E un fel de mini laptop si nu vad pe spate nici un capacel...sunt suruburi pe margine si doua pe mijloc. Nu stiu, sper doar sa nu se strice mai rau, daca ramane asa cum e acum, e ok.
Am facut cum mi-ai zis si anume sa verific mereu bateria..am verificat-o ultima oara si aveam 49 % adica trebuia sa mai mearga 6 ore si ceva (asa imi arata) si peste maxim 2 minute, s-a inchis brusc...acum nu stiu daca s-a inchis la 49% sau s-a descarcat brusc de la 49% pana la 0%. Nu mai pot de nervi, imi vine sa-l trantesc...
E bateria stricata, ori se inclzeste procesorul incat se inchide brusc sa nu se arda.Eu am patit-o dar mi-am luat PC sa scap de acea problema
Se poate sa se incalzeasca, dar cand incerc sa il aprind iar, nu se aprinde pentru ca nu are baterie, scade brusc de la 49%...si cand il bag la incarcat se incarca de la 0%. Da.e stricata sigur, cred ca singura varianta este sa il tin la incarcat continuu. Multumesc ca mi-ai raspuns!
Sa stii ca poti sa il duci la un service sa ii schimbe bateria nu cred ca iti ia mai mult de 400lei. Funda?
Stiu ca il pot duce la service, dar inca merge, l-am pus sa ma anunte la 50% si ma anunta... daca nu o sa mai mearga, il tin in priza, la incarcat. Mersi de raspunsuri!
De fapt eu am desfacut un laptop toshiba.Baterie e un fel de capacel nu trebuie sa derusubeji nimic parca...Sau cauta pe Youtube si daca ai voltmetru ia vezi cum se descurca. Oricum una noua iti trebuie tie.