| DaTsIk a întrebat:

Salutare, știe cineva cumva vreo aplicație la fel că google foto sa stocheze fotografiile că pe google numai am spațiu și aș avea nevoie dar de preferabil sa fie gratis aplicația? Mulțumesc

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

10 lei is literalmente un suc si o punga de cipsuri. Eu am poze de 10 ani si pana azi pe photo, si am ocupa 40 din 100 de gb cat ai cu 10 lei lunar, sau 99 pe an.

| Zaygon a răspuns:

Daca ai abonament de internet fix de la Digi ai gratuit stocare in Digi Cloud in functie de abonament:
- 20GB pentru Fiberlink 500
- 50GB pentru Fiberlink 1000
https://www.digi.ro/servicii/online/digi-storage

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosc, dar am platit 80 de lei pe un an pentru 100 GB si nu mai am probleme.
Alta solutie este MegaNZ care ofera 50GB gratis, nu e specializat pe foto ci pe toate tipurile de fisiere.
Daca te intereseaza strict aspectul de a avea stocate undeva in cloud pozele meganz e ok,
Daca vrei si optiunile google foto adica sa-ti dea notificari cu amintiri de acum 5 ani sau sa poti cauta dupa cuvinte cheie, nu e bun mega.

One drive ofera 5 gb gratuit dar fara feature photo

| Cksihja a răspuns:

Ia-ți un stick sau un HDD cloud, este un Hard Disk pe care poți stoca în cloud în mod personal, îl conectezi la net și poți stoca pe el poze și ce vrei și să le accesezi de la distanță. O altă opțiune ar fi să te interesezi dacă compania telefonică la care ești abonat oferă opțiunea cloud.

| Yohei a răspuns:

Aplicatia Mega. Ai 50GB din start. Si eu o folosesc, si e foarte ok.

| Amidamaru98 a răspuns:

Fa ți alt cont tot la google foto.