| maphiotul a întrebat:

Salutare
Stiti careva de ce 97% dintre tastaturile pentru Pc care se gasesc de vanzare sunt pe culoarea neagra?
Au innebunit producatorii ăstia cu totul, nu mai gasesc una alba dar sa fie si de calitate cat de cat.
Mersi

Răspuns Câştigător
| Florian80 a răspuns:

Din cauza ca oamenii nu se spala si negrul ascunde cel mai bine jegul!

| maphiotul explică (pentru Florian80):

Ai fundă laughing

| Florian80 a răspuns (pentru maphiotul):

Cred ca e pe merit!

| Florian80 a răspuns (pentru Florian80):

Ms frumos pentru funda!

| maphiotul explică (pentru Florian80):

Cu plăcere.
Oricum o explicatie mai buna nu cred ca o sa primesclaughing

| Florian80 a răspuns (pentru maphiotul):

Asa cred si eu

13 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Https://www.emag.ro/......D77VMRMBM/

Și sunt muuulte altele, trebuie doar sa cauți ca sa găsești :D

| maphiotul explică (pentru Hyperion7):

Asta o vezi tu albă boss?
Sau esti daltonist?

E colorata lgbt.
Dar nu aia ar fi neaparat singura problema, eu caut alba simpla clasica, cu tastele complete+numeric.
Asta a ta e de dimensiuni reduse.

| Hyperion7 a răspuns (pentru maphiotul):

Aaa,stil basic cum erau la vechile calculatoare.Slabe șanse să mai găsești și dacă mai găsești, trebuie sa o pui in expoziție că sigur nu mai merge.
Atunci nu te pot ajuta cu mai mult, pare rausad

E alba,doar că are luminițe, asta nu înseamnă că e altfel decât alba, da chiar și așa, din câte știu eu, poți dezactiva luminițele acelea printr-o combinație de taste, daca nu mă înșel happy

Probabil se pot dezactiva dar oricum nu e buna, pentru ca are layout 65% adica nu e completa.
Sa vad, poate mai gasesc pe undeva la atelierele de reparatii din oraș una second.
Pe OLX am cautat si nu e nici macar una in toata țara sad

Daca e așa, de ce nu îți iei o tastatura obișnuită și un spray cu vopsea și o vopsești chiar tu in alb?big grin

| George_Mihaita_1986 a răspuns:

După o căutare de fix 45 de secunde:
https://www.ozone.ro/......-02u-alba/

1. Se vede că nu ai căutat înainte
2. Luminile pe care le vezi tu sunt sunt backlight. Nu e colorata tastatura. E tastatură de gaming. Are un buton pe care apeși si le stingi.
3. Amicul care spunea "sigur nu merge" e sigur pe dinafară total, dar își etalează ignoranța. Nici el nu știe la ce se referă:
Nu merge tastatura in sine (nu funcționează)? Prost! După cum se vede, se fabrică in continuare noi.
Nu merge să o conectezi la placa de baza? Din nou, prost! Toate au o mufă clasică pentru tastatură/mouse clasic