| Acaikus a întrebat:

Stiu ca exista pentru Sisteme de operare (pentru PC) simulatoare gen Oracle VM VirtualBox care te ajuta sa faci un mic sistem de operare sa vezi daca ruleaza cum trebuie. Pentru telefoane exista asa ceva? Vreau sa-mi schimb Androidul si n-as vrea sa-mi dea nu stiu ce eroare ca dupa sa-l bag iar pe cel stoc. Dau fundabig grin

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu sint simulatoare, sint masini virtuale alea. Plus de asta, nu poti sti exact cum o sa iti ruleze Androidul pe telefonul tau decit cind il instalezi pe el, emulatoarele au tendinta sa mearga perfect... sau nu. Cel mai bine iei frumos si cauti pe forumuri de profil informatii despre update-urile care merg bine pe telefonul tau. La o adica, poti chiar sa dai email/telefon la producator/reprezentanta autohtona.

| Acaikus explică (pentru KodrutZ):

Aha... Ma gandeam ca exista si da scuze nu mai gaseam cuvintele de asta am zis simulatoarebig grin. Pai am luat OS dupa xda.developers.com am auzit ca-s destul de buni...

| KodrutZ a răspuns (pentru Acaikus):

Nu merge cu "am auzit", te uiti frumos pe Slatedroid sau alt forum de gen si vezi exact daca varianta pe care vrei tu sa o pui pe device-ul tau merge ok sau nu.