| NoKidding a întrebat:

Salutare toata lumea! Sunt interesat cum pot sa vad si eu un film in 3D. Primul pas este sa imi cummpar ochelari speciali...asta stiu, dar nu stiu daca pot sa il vad 3D pe monitoul de la PC...sau trebuie sa cumpar unul special.Care stiti ce trebuie sa fac:*? Hai ca fac cinste cu o fundahappy

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am vazut intr-un reportaj la televizor ca deja au iesit televizoarele 3D, cred ca o sa ai nevoie de unul de genul, dar sunt extrem de scumpe si dupa parerea mea, deocamdata nu-si merita invistitia.

| darrio2007 a răspuns:

Cu actualele monitoare nu poti urmari nimic 3D. Ochelarii si monitorul impreuna formeaza imaginea tridimensionala.Asteapta sa devina mai ieftine tv 3D.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ASCULTA AICI, Iti merge pe ori ce monitor nu te mai luat dupa toti care zic ca nu se vede, se vede destul de bine (se vede si mai bine pe LCD), filmele merg si se vad binisor... pozele se vad si ele binisor, dar ca sa vezi jocurile in 3D iti trebuie un program care il iei de pe net dar nu se vede cine stie ce, oricum mai mult de 10-15 min nu poti sta pentru ca o sa te doara capu,

| IamIce a răspuns:

Deci frate
Eu am o pereche de ochelari 3d si o intreaga colectie de filme 3d. Daca vrei sa afli mai multe intra pe mess si da-mi add ok? ID MESS: bosneanubogdan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.dariusavram.weebly.com
tot ce vrei sa stii despre filme si ochelari 3D. poti cumpara filme 3D, super site-ul!