| Kreisegger a întrebat:

Am 3 intrebari.

1. Vreau sa imi fac un canal de youtube sa postez videouri dar nu stiu cu ce (Dati-mi voi niste exemple)

2.I adevarat ca poti scoate bani din youtube daca da CUM?

3.Cum il fac sa fie viral

FUNDA + VOT Pentru cel mai bun raspuns(la cele trei intrebari)

3 răspunsuri:
| theeternal a răspuns:

1) Ai putea sa iti faci un Vlog in care sa comentezi video-uri virale cum face Zmenta sau Mikey Hash; ai putea sa iti faci un canal de gaming; ai putea sa faci vines; ai pitea sa postezi tutoriale facute de tine; ai putea sa produci muzica (aici iti trebuie multa experienta).

2) Da, este adevarat. Pentru asta va trebui sa iti monetizezi clipurile ( tutorial here : http://www.emilindricau.ro/cum-sa-monetizezi-clipurile-tale-de-pe-youtube/ ). Monetizarea consta in permiterea google-ului sa afiseze reclame pe video-urile tale (exact asa cum iti apar tie cand accesezi o melodie pe youtube, da exact alea care enerveaza pe multi) - iar pentru fiecare click pe ad pe care il da cineva pe video-ul tau, primesti in contul tau o anumita suma de bani (foarte mica) care creste in functie de subscriberi/likes etc.

Totusi, ai anumite restrictii care daca nu le respecti, te vei trezi cu contul suspendat, gen sa nu dai singur click pe reclame, sa nu pui pe cineva sa dea click-uri repetate pe reclamele tale, sa nu monetizezi continut care nu iti apartine.

3) Ca sa-l faci viral, trebuie sa te gandesti la target audience. Pentru cine faci clipul? Pentru gameri? Pentru cei care cauta putina distractie online? De ce nu pentru ambele categorii? etc.
Si apoi, ai grija sa fie un clip reusit. Putini sunt aia care fac clipuri "la misto" si ajung virale.

Sper ca m-ai inteles. Multa bafta iti doresc cu proiectul tau!

Răspuns utilizator avertizat
| VidaAdrian a răspuns:

Salutare, sunt multe de luat in considerare cand iti faci un canal de YouTube asa ca am creeat un curs complet, pas cu pas unde iti arat cum sa iti creezi, personalizezi si cresti canalul de YouTube cu 20 de metode eficiente. Daca te intereseaza si vrei sa ai un canal de succes intra aici unde poti afla mai multe detalii:
https://www.udemy.com/......utubeusor/