| CovesanPaul2012 a întrebat:

Am achizitionat acum ceva timp un procesor Intel Celeron DualCore e3400 2.6 ghz.
In windows rating avea 6.8 dar dupa ce mi-am reinstalat windowsul m-am uitat din nousi am doar 4 la rating.
Banuiesc ca e din cauza driverului, unde pot gasi acest driver? pe pagina Intel este un script pentru cautare automata dar nu imi functioneaza, daca cineva este destul de amabil incat sa imi dea un link pentru procesor as fi recunoscator.
Acesta este procesorul http://www.emag.ro/......E0JH2BBBM/

Răspuns Câştigător
| taken a răspuns:

Da-l dracu de rating.Cu ce te incalzeste?
Am I5-3570 si am 7, 6 ( 7, 9 este nota maxima), nu cred ca aveai 6, 8 cu procesorul tau(eu asa cred, nu pot sti sigur).
Nu ai nevoie de nici un driver.
Da un ''Re-run the assessment''.

3 răspunsuri:
| CovesanPaul2012 explică (pentru taken):

Pai e ceva in neregula, daca inainte aveam 6.8. am facut un re-run assesssment si a dat 4.0, totusi ceva e ciudat, alte pareri?
A da si inca ceva, daca sunt pe internet temperatura CPU ajunge la 95 grade ce e enorm. Ce as putea face?

| CinevaNou a răspuns:

Au modificat dracia cu ratingurile demult, acum toate sunt mai mici decat inainte.

| taken a răspuns (pentru CovesanPaul2012):

Temperatura asta nu este deloc OK pentru un Intel, cred ca este mare si pentru un AMD.Ma mir ca nu se inchide PC-ul sau nu-si da restart.Nu stiu ce sa zic. Pune o intrebare legata de temperatura, vezi ce raspunsuri primesti.