Folia cu care vine este o folie simpla nici macar nu este folia reala de telefon. E un simplu celofan pus sa protejeze ecranul. Se va desprinde repede in cateva saptamani si vor apare locuri libere cu aer. Asa ca gandeste-te sa-ti iei alta. Sotia mea are una de sticla si protejaza foarte bine. Aia este aiureala ca ingreuneaza aplicatiile. Honor 7 sunt telefoane foarte bune nu din seria "jeguri".
M-am gandit ca folia e din sticla pentru ca e putin groasa. E nou si vreau sa-l protejez de la inceput, pentru sistemul lui curat inspecial camerele bune. Sunt de acord cu dumneavoastra! Chiar isi merita banii!
Nu este bună folia din sticlă deoarece îngreuneaza mult aplicatiile si telefonul nu va functiona bine, lasa l asa cum a venit.
Eu nu consider asta. Chiar daca ingreuneaza toch-ul, telefonul are "mod manusa" ce il sensibilizeaba. Oricum, multumesc pentru raspunsul dat.
Este posibil sa fie o folie de protectie pentru dispaly.
poti cumpara una compatibila. nu va ingreuna aplicatiile.
Folia este mai groasa si am crezut ca e din sticla. Si nu cred ca avea sens (daca era din sticla) sa iau alta din sticla. Multumesc pentru raspun!
Mario673 întreabă: