| CRONNOSo3 a întrebat:

Salutare TPU!
Am descarcat un video de pe net si la o vreme dupa l-am sters, iar cum vreau sa il gasesc din nou.
Cel care l-a postat l-a sters si acum imi apare eroare 404(url not exist) de cate ori ii dau play. Exista o poza(thumbnailul) pe google,si care are un url catre video,dar cum am spus si mai sus nu mai exista acolo.
Am avut o experienta asemanatoare,dar la acesta sursa de provenienta este taiata pe jumatate si nu se vede, cum pot sa gasesc video-ul?

Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

Google face un pic de cache la paginile de web, daaaaaaaaar, DOAR text, nimic altceva, deci ma indoiesc profund ca mai ai sanse sa gasesti video ala, in afara de a te duce la prorprietar si sa il rogi cu... aaaa, SPUME

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e sters aia e.

| mastadont a răspuns:

Dacă l-a șters proprietarul nu prea mai ai cum, doar dacă nu l-a uploadat altcineva sau dacă îl rogi să ți-l dea dacă îl mai are.

| StefanE2019 a răspuns:

Îl poți găsi în aplicația Google Foto. Dacă l-ai avut în telefon pentru mai mult de 10-30 minute (in funcție de mărimea videoclipului) și dacă erai conectat pe Wifi măcar odată când era videoclipul în telefon, ai șanse ca videoclipul sa fie in Google Foto.