In primul rand ce model de laptop ai? Pariez ca e un ASUS din seria X. Da merita. Eu am achizitionat de curand un ASUS X540L doar ca are un i3 in rest aceeleasi specificatii. eu zic ca 4gb ram sunt ok acum depinde si la ce il folosesti. editare video, ceva gaming. In principiu 8gb ram nu strica. Daca il ai inca in garantie du-te cu el la o firma specializata ca, sa iti faci upgrade e pacat sa pierzi garantia.
Acer E 15 E5-573G-59F9, mai mult pentru gaming, dar vreau sa ruleze cat mai rapid de aceea as vrea un upgrade la ram, din cate am vazut placa video este destul de bunicica pe el, precizez ca il am de un an si ca ruleaza gta 4 pe el pe setari very low
Gta 4 pe el pe setari very low? atunci e prastie!
Man eu am cerut pareri despre up-grade. nu ma intereseaza ce zici tu de pc... eu ti-am cerut mai sus doar o parere despre un up-grade la RAM. te rog posteaza pe tema aceasta sau nu mai posta. nu ma intereseaza parerea ta daca nu e pe tema ceruta de mine.
Iti trebuie confirmari ca sa stii ca mai multa memorie face bine la sanatate?
Nu am intrebat daca sa bag sau nu, am intrebat daca mai merita sa bag vreo 4 GB RAM in el sau nu.
Ti-am raspuns mai sus...
Pai atunci baga 8gb si un ssd... ssd-ul te va ajuta mult de tot