| Haosen a întrebat:

Salutare TPU, am o intrebare, de fapt o rugaminte foarte mare la voi. Sa incep cu inceputul. Am un windows foarte slab (XP); i s-a cam dus vremea demult, si. a inceput sa faca fite si la mine, de exemplu nu mai pot sa descarc mai NIMIC, ba se opreste la 98% cand se descarca, ba spune ca nu mai e loc pe disk. Asa ca m-am hotarat sa-l schimb in ceva mai bun. Tin sa mentionez ca am laptop.
Vreau sa-l schimb intr-un windows 7 sau windows 7 professional, fiindca e mult, mult mai bun decat XP-u. Vreau sa fie ceva bun, de durata, sa tina.
Ok, am vorbit cu toti prieteni dar na. halal prieteni. Am cautat si pe net, pe diverse site-uri dar nu-mi comvine sa dau 700-1300 RON pe un CD.
Asa ca m-am hotarat sa apelez la voi, poate gasesc pe cineva priceput in IT si in chestii d-astea ca eu. nu prea ma pricep.
Vreau sa-mi spuneti PAS CU PAS cum fac sa piratez un CD cu windows 7 sau windows 7 professional, adica sa fac eu SINGUR un cd cu windows si sa nu mai fiu nevoie sa dau 700 lei +. Dau funda + RESPECT maxim. Multumesc mult mult de tot.

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

rolling on the floor) lol nu ai cum sa il piratezi tu laughing trebuie sa fii foarte destept sa faci asta.
poti gasi pe diverse website-uri acel windows de care ai tu nevoie.
@funnyboy01 daca la real se vinde windows cu 50 lei inseamna ca e piratat, ori nu stii despre ce vorbesti.
nimeni in deplinatatea mintala nu ar da bani pe ceva piratat. piratat= gratuit. ca sa stii un windows 7 home edition e cam 450 lei
windows profesional nu iti aduce un plus de performanta ci unelte legate de business de care cu siguranta nu ai nevoie. de aia e si asa scump (1200lei)

daca vrei ceva cu adevarat gratuit si legal te poti orienta catre ubuntu.

daca totusi vrei sa ramai pe windows cauta pe internet cum sa arzi o imagine iso pe un dvd.winking

1 răspuns:
| FunnyBoy01 a răspuns:

Daca vrei un cd cu windows 7 poti sa mergi la real fara egal happy si il iei cu 50 lei si cand bagi discul in PC vei vedea ca iti va arata pas cu pas ce vei trebuie sa faci ok sper ca ti-am fost de ajutor! Pa