Instaleaza "Adobe Flash Player" si apoi "Ma Config": http://www.ma-config.com/en
Apasa pe Start detection/Agent installation/Automatic Installation/. Va apare sa download-ezi fisierul MaConfig_Win.exe. Il download-ezi si apoi il instalezi. In acesta perioada nu inchizi pagina de internet. Dupa instalare dai iarasi "Start detection" si te uiti apoi in "My Drivers". Acolo vei vedea 3 categorii de drivere: verzi, cenusii si galbene. Cele galbene sunt neinstalate. Le instalezi. Cele verzi sunt mai noi. Daca vrei le instalezi, daca nu, nu. Cele gri nu le gaseste. Mai rar se intampla asta. Succes!
Frate, fii atent, iti multumesc pentru raspunsul dat, dar tot nu merge, cand dezarhivez chestia care mi se downloadeaza, si vreau evident sa dezarhivez ca sa dezarhivez alte arhive, si etc. dar imi da eroare cand incerc sa il dezarhivez
Inseamna ca ai un virus. Sterge toT HDD-ul si reinstaleaza Windowsul. Apoi procedeaza ca mai sus. Uita-te la raspunsurile mele si vezi cati mi-au dat funda ca le-a mers acest procedeu. Este cel mai bun. Eu o fac si de 4-5 ori pe an.
Daca te-as avea la Skype, m-ai ajuta sa imi fac windows-ul cum trebuie Dar mda ( andrei_minecraft_101 ) daca vrei sa ma bagi