Incearca sa il faci la un service de telefoane daca reparatia telefonului nu e asa costisitoare.
Pai si ce simptome prezinta? Cel de la care ai luat telefonul nu ti-a spus ce are?
Cand ai vorbit cu ei le-ai spus ca nu ai nimic la el? Banuiesc ca nu ti-l pot lua atat timp cat nu pot dovedi ca e furat, ceea ce e cam imposibil.
Am fost la service-uri de telefoane, la mai multe.NIMENI nu a putut face nimic.nici ei nu stiu care e problema.
Citez de pe un post anterior tot de pe acest site, si cel care mi l-a vandut a spus ca e in stare perfecta de functionare:
"Am o problema destul de mare si considerabila cu un iPhone 4. L-am cumparat de pe un site de licitatii din Romania, iar cand mi-a sosit coletul am observat ca avea Passcode pe el. Am zis ca nici o problema, ii reinstalez softul, jailbreak si totul va fi ok.
Am incercat sa-i pun diferite versiuni de soft dar singura care a mers a fost 4.1.
I-am facut jailbreak dar degeaba, trebuia sa selectez si optiunea Boot teathered. Dupa ce am selectat optiunea asta a mers telefonul in jur de 10 minute dupa care s-a inchis. Dau iar sa booteze teathered si observ ca nu se mai aprinde display-ul telefonului. Se aude cand suna telefonul, se aude cand mi se deschide, dar nu se vede nimic. Am cautat 2 zile pe internet niste eventuale probleme si solutii, dar nimic. Am incercat toate variantele : reinstalare soft, repair boot, power + home pentru 20 de secunde, DAR NIMIC. Tin sa precizez ca am pus soft-uri pe in jur de 50 de iPhoane dar la nici unul nu am dat de problema asta. La absolut toate telefoanele am reusit cu succes instalarea."
Am o problema destul de mare si considerabila cu un iPhone 4. L-am cumparat de pe un site de licitatii din Romania, iar cand mi-a sosit coletul am observat ca avea Passcode pe el. Am zis ca nici o problema, ii reinstalez softul, jailbreak si totul va fi ok.
Am incercat sa-i pun diferite versiuni de soft dar singura care a mers a fost 4.1.
I-am facut jailbreak dar degeaba, trebuia sa selectez si optiunea Boot teathered. Dupa ce am selectat optiunea asta a mers telefonul in jur de 10 minute dupa care s-a inchis. Dau iar sa booteze teathered si observ ca nu se mai aprinde display-ul telefonului. Se aude cand suna telefonul, se aude cand mi se deschide, dar nu se vede nimic. Am cautat 2 zile pe internet niste eventuale probleme si solutii, dar nimic. Am incercat toate variantele : reinstalare soft, repair boot, power + home pentru 20 de secunde, DAR NIMIC. Tin sa precizez ca am pus soft-uri pe in jur de 50 de iPhoane dar la nici unul nu am dat de problema asta. La absolut toate telefoanele am reusit cu succes instalarea.
Doar le-am spus ca am o problema la el, le-am explicat problema, ei mi-au spus sa le dau seria si nu le-am dat-o deoarece, nu o aveam la indemana. mi-au spus sa il trimit prin curier si dupa ce rezolva problema o sa mi-l trimita inapoi. nu prea as vrea sa-l trimit. nu stiu de unde e luat, daca e furat, daca e cumparat. de baiatul ala de la care l-am luat nu am mai dat nici la telefon, nici pe mess. oare sa-l trimit?
vladtaurus întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: