| YouAreMyWorseNightmare a întrebat:

Salutare TPU, am o intrebare pentru cineva care se pricepe la informatica. Am instalat windowsu ( il instalez pentru prima oara).Am instalat tot ok... dupa vad ca e rezolutia 800x600 si am auzit ca trebuie sa iau driveru de la placa video, dar nu il pot lua pentru ca nu stiu numele placii stiu doar ca e Nividia.Cand dau display imi da Standard VGA Graphics Adapter.
Am incercat si cautarea automata de pe Nividia si nu a mers Si m-a dus tot la manual... Care stie o mare funda.

Răspuns Câştigător
| BogdantheDreamer a răspuns:

Salut instaleaga java- dai restart la browser si dai cu Nvidia Autodetect. Sau mai simplu descarca 3Dchip si iti gaseste el driverul tu doar dai click pe categoria video si pe linkul de descarcare recomandat. Daca te intereseaza neaparat numele placi il poti gasi folosind programul Everest. Succes!

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Scrie pe placa ce model este! Uita-te!

| Jipa95 a răspuns:

Descarca slimdrivers : https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php iar acest mic utilitar iti gaseste driver-ul placii tale video automat si il instaleaza.

| Bull4ever a răspuns:

Iti apare sigur pe Everest sau poti sa intri in My Computer -> properties ->device manager ->display adaptors si dai proprietati ( de obicei apare )
Dar cel mai sigur instalezi everest-ul si acolo apar toate componentele tale happy

| unulafel a răspuns:

Incearcacu everest, poate iti apar mai multe date despre placa ta video in el. Uite link: