Întrebare recomandată | Megas a întrebat:

Salutare TPU kiss am o problema cu facebook...de fiecara data cand incerc sa trimit o cerere de prietenie unei persoane imi apare: "Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem."
ce este de facut? va rog ajutati-ma.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema este de fapt că adaugi useri ca ţăranul, fără să-i cunoşti, şi platforma aia e ceva mai plină de bun simţ decât eşti tu.

| Axz_axn_1978 a răspuns:

Nu ai ce sa faci asta este politica Facebook.

| alexandruth a răspuns:

Pai ai fost banata fiindca cineva nu te-a recunoscut ca prieten si acum poti trimite solicitari doar anumitor persoane. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Paull18 a răspuns:

Buna. din cate stiu trebuie sa ai acolo undeva sa raspunzi cu yes or no. ca sa poti trimite cererea. uita-te mai bine. bafta

| aiCEVAcuMINE a răspuns:

Asa te vede facebook ca fiind o persoana care nu o cunosti sau nu ai prieteni comuni cu acea persoana dar nu ai ce face

| MihaiEddy93 a răspuns:

Conform politicii siteului Facebook, ai dreptul sa trimiti cereri de prietenie numai persoanelor pe care le cunosti. Siteul urmareste cui i-ai trimis la inceput cereri si mai ales conteaza liceul din care esti tu si liceul din care sunt persoanele carora vrei sa le trimiti cerere de prietenie. Te sfatuiesc sa trimiti foarte rar cereri de prietenie peroanelor pe care nu le cunosti face to face deoarece ti se va suspenda contul chiar si pentru 30 zile. Sunt patit :d

| chironescu a răspuns:

Daca vei continua sa trimiti multe cereri de prietenie, urmeaza o suspendare. adica nu vei mai putea trimite cereri pentru cateva zile: la inceput una, apoi doua, si tot asa, pana la 30 de zile, daca vei continua.

| nicumusceleanu67 a răspuns:

Acea persoana a ales sa fie adaugata doar de persoane cunoscute