Cumperi cablu DVI-DVI, ca de aia ai DVI la amandoua! Si calitatea nu e cu nimic mai slaba decat pe HDMI! Pe ambele sunt semnale digitale! Greu...
Greu? Nu ai citit CORECT ce am scris. Claritate mai slaba e intre dual-link si single link pentru. DVI. Cat despre asta, nu gasesc la mine cabluri DVI-I - DVI-D.
Greu...
Nu e deloc mai slaba!
Posibil ca nu e... dar decat sa raman pe vechiul analog VGA mai bine trec pe digital. Un adaptor costa mai mult oricum.
Stai ca am citit gresit de data asta
Alta intrebare am, oare exista cablu DVI-I -DVI-D? La placa video am DVI-I si la monitor DVI-D.
DVI-I transporta si analog si digital, DVI-D doar digital! Cred ca exista, cauta si vezi! Folosesti un cablu DVI-D!
Deci imi sugerezi sa folosesc DVI-D. Placa video are iesire HDMI sau DVI-I, deci cea mai sigura optiune ar fi sa cumpar un cablu HDMI-DVI-D. Oare sa caut unul single link sau unul dual link? Am o placa video 1GB, 256 Bit, DDR-5, oare daca e single link se cu mult mai nasol fata de dual link?
Nu, iti sugerez sa folosesti un cablul DVI-D to DVI-D!
Si cum naiba sa fac asta daca placa video NU ARE IESIRE DVI-D?!?!?! Doamne, e asa de greu de inteles?
Si daca nu are care e problema? Ia puneti voi mana si mai cititi!
Deci zici ca functioneaza DVI-D in mufa de DVI-I? Ca daca asa, de ce nu ai zis de la inceput? Oricum, am gasit cablu HDMI-DVI-D (single link ce e drept) la 30 lei...
Eu zic să faci conexiunea cu un cablu VGA to HDMI. Eu așa am și claritatea nu este chiar atât de slabă.
Pentru asta mi-ar trebui un adaptor care e mult mai scump decat un amarat de cablu. De ce sa platesc dublu cand am alte alternative?