1. Verifica, daca laptop-ul nu este virusat!
Se poate online, dar marcheaza severitate maxima de scanare!
https://www.eset.com/hu/otthoni/online-scanner
2. Daca nu se gasesc virusi, atunci trebuie testat hardware-ul (in special memoriile RAM).
3. Trebuie reinstalat Windows-ul.
Am facut un test de memorie de la windows, am scanat daca exista virus si am si reinstalat windows-ul si tot nu a mers, ce mai trebuie sa mai fac?
In acest caz doar la service se poate depista cauza, probabil este din cauza hardware.
Nota:
Cu ce antivirus ai testat?
Cu alt kit de windows ai incercat instalarea?
Am scanat cu antivirusul defender de la Microsoft si nu a fost gasit niciun virus.
Scaneaza cu ESET, la care ti-am dat link-ul!
Defender nu recunoaste multe atacuri.
Daca nici cu el nu gasesti nimic, atunci reinstaleaza Wundows-ul dintr-un alt kit.
Daca si atunci revine problema, atunci ramane doar testarea service profunda.
Poate sa fie din mai multe cauze, dar cea mai buna metodă de a rezolva problema ar fi sa reinstalezi windowsul. Dacă nici așa nu merge poți sa revii aici.
Cauza pot fi driverele instalate (driverele generice instalate automat de catre Windows sau de catre tine)
sau fisiere de sistem corupte.
Pentru asta, e suficient sa reinstalezi Windowsul,
prin metoda clasica, cu USB/DVD... (NU prin Reset This PC).
Mai pot fi erori de la SSD/HDD sau de la memoria RAM.
Ar trebui verificat contactul fizic al placilor de RAM (scoase, introduse din nou, eventual inversate intre ele)
si reconenctata mufa SSD-ului (sau SSD-ul in sine, daca e unul M.2)
Si nu in ultimul rand, poate fi vorba despre un virus.
PS: la bootare nu intampini nici o problema?
Ar fi bine sa il duci in service si sa ii faca teste de la a la z
mie imi suna a eroare de memorie
alta intrebare e daca folosesti laptop-ul pe baterie, am ramas cu gura cascata cand am pus un test de memorie pe un laptop care nu avea nici o eroare conectat la priza, dar pe baterie avea tone de erori de memorie... insa cum nu prea era folosit pe baterie (care tinea 1h maxim... laptop de gaming) nu a "durut" problema
Eu cand foloseam smart defrag 8 cu crack, imi dadea Bluescreen, dupa am dat si update la windows si momentan nu mi-a mai dat, dar am lasat fara licenta smart defrag 8 ca n-am gasit serials key bun