| andiceasu95 a întrebat:

Salutare TPU, am o problema urata la calculatorul meu, sa incepem cu inceputul, pai in primul rand am vrut sa instalez un joc care pe steam costa 15, iar apoi vad ca imi instaleaza si alte prostii avastul si steamul, care steamul il am instalat, caut pe Youtube cum se rezolva si dau la "System configuration" si bifez "Safe reboot" dupa aia dau restart si ce sa vezi, ecranul era mic si nu mai puteam sa introduc parola.
Care ma ajuta ii dau funda!
(aceasta intrebare a mai fost o data publicata numai ca cealalta era scrisa pe telefon si aveam mult greseli de scriere si mi-a refuzat-o)

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Cea mai buna varianta completa pentru tine e sa-ti salvezi fisierele importanta (daca poti sa ai acces printr-un live windows, sau introducerea hdd-ului in alt pc sau oricare metoda) si sa instalezi windows-ul. Te "chinui" mult daca incerci sa il faci altfel; e posibil, dar dureaza mai mult, si cel mai probabil dai de alte erori si tot asa.

| lpavel a răspuns:

Tot eu ti-am mai raspuns si iti mai spun o data: nu prea mai ai ce face, trebuie sa reinstalezi windows!

| Crsiti92134 a răspuns:

Resinstalezi windowsul

| CORE55 a răspuns:

Iti recomand sa iti schimbi windows-ul, sau sa descarci un antivirus bun, de exemplu: Malwarebytes. Incearca intai sa stergi programele respective, daca nu schimba window sau antivirus.

| andiceasu95 explică (pentru CORE55):

Man pai in primul rand numai am cum sa accesez calculatorul deoarece numai pot accesa parola si pana la urma o sa mi-l reinstalez.