| AlexBoy88 a întrebat:

Salutare TPU Am si eu o problema legata de PC.
Am 4GB rami DDR2 dar imi zice asa:
4GB ram (3GB usable).
Am Windows 7 x64 bit
Dau

5 răspunsuri:
| greatLOL a răspuns:

Nu e problema de Windows. miCutSa e fata, nu se pricepe. Iti scrie asa pentru ca memoria placii grafice ( placa video ) este inclusa in placa de baza, adica nu poti sa pui alta in locul ei, e lipita acolo, doar daca schimbi placa de baza cu totul va trebui sa-ti iei alta placa video. Deci, sa revenim la subiect, placa video mananca 1GB de ram, deci asta inseamna ca ai 3 GB Ram si 1 de placa video, tot e bine, de fapt e foarte bine, nu e nici o problema, asa a fost creat calculatorul tau. Nu-i mai asculta pe astia care spun tot felul de prostii. Totusi, daca nici pe mine nu ma crezi, cauta pe google problema ta cu 4GB RAM (3 GB Usable ) si o sa gasesti, ca sunt mii de cazuri asemenea cu al tau. Bafta!

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Dezinstalează Windowsul şi apoi instalează-l din nou. Dacă tot aşa va apărea, du-te cu computerul la service.
Pa-pa.

| al3xtheb3st a răspuns:

Nu e nici o problema asa e iti foloseste pc-ul ata din el si eu am 3 gb memory ram 2, 74 usable asa iti foloseste pc-ul rami depinde si de frecventa ramilor

| NameoftheCentury a răspuns:

Si eu am tot 4GB, si 3GB usable. Nu e nici o problema.

| JeLove a răspuns:

La tine problema e windowsu... incearca un windows pe x86 bit si o sa tii vada toti ramii