Trebuia sa te duci la cineva experimentat sa-ti genereze parole pana o gaseai pe cea potrivita. Acuma probabil te-ai ales cu un laptop defect. Poti testa laptop-ul la un monitor sa vezi daca display-ul este defect dar cel mai bine ar fi sa mergi la un service.
Nu stiu sigur daca este posibil sau nu dar cred ca ti-ai stricat biosul. Eu zic sa mergi la un service.
Nu se vede nimic in windows/ cand aprinzi se vede prima oara semnul fujitsu sau altceva?
NU nu se vede nimc e negru nu mai apare nici insigna aia
Ori e de la display, ori de la placa video, dar poate fi si de la bios. Cred ca e de la bios, trebuie sa il resetezi, asta se face in cazuri mai extreme, revine la setarile initiale, dar ca sa faci asta trebuie sa desfaci leptopul si nu cred ca te pricepi daca vrei, spune-mi ca te invat
Adica sa scot bacteria de la bios?
Da
Am scos tot ram wifi baterie il las 10-20 min asa sa vad daca o voi reveni cu un raspuns.
Ok
Degeaba nici un rezultat, tare mi sa nu fie bacteria era lipita de support cu o banda adeziva, si ma gandesc sa nu fie dusa
S-ar putea... laptopul e vechi? ma refer la fabricatie, daca e vechi biosul nu se va reseta daca nu schimbi pozitia la jumepri!
CIRON întreabă: