| mariusflorin90 a întrebat:

am un Nokia 2330c-2 si am fost duminica asta la un service sa mi-l resofteze ca nu mai era resoftat cred ca de cand e el din fabrica thinking iar dupa ce l-am scos de la reoftat i-am pus cartela in el a doua zi si am facut toate setarile pentru internet primite prin sms de la cosmote, am salvat totul cum trebuie si spre surprinderea mea am constatat ca atunci cand incerc sa descarc anumite aplicatii de pe 'net cu el imi apare in felul urmator "certificat inexistent pe telefon sau sim", chiar si de pe ovi.mobi tot asa imi apare cand dau sa mai descarc, trebuie' sa ma chinui sa intru pe alte site-uri unde sa pot descarca cum trebuie, ma rog, care m-ar putea ajuta cu privire la problema certificatelor inexistente pe sim sau pe telefon cum se poate rezolva? e din cauza resoftarii cumva sau a acelui om de la service? :-s

Răspuns Câştigător
| Mudokins_Abe_1978 a răspuns:

Mariuse! si eu am un Nokia x3-02 simbyan si acelasi lucru am patit si eu!
nu eram prea multumit de el si l-am resoftat(eu am facut asta) fara sa fac un backup la soft, acum candvreau sa downloadez ceva din ovi sau ceva din market i-mi spune instalati certificatele de.
Ideea e simpla,. odata instalat alt soft el nu mai corespunde din punct de vedere al semnaturilor digitale(pentru pachetele de date) pentru jocuri, programe, etc.
singura optiune este daca ai wifi sa descarci tu un market pentru telefon(pentru simbyan sau android) si in felu asta va merge sigur.
Funda?

| mariusflorin90 explică (pentru Mudokins_Abe_1978):

Ok, merci mult ca m-ai lamurit...e bine ca nu e nimic defect din punct de vedere al softului (dupa resoftare) asta e bine...

1 răspuns: