| robery567 a întrebat:

Salutare TPU,
aveti idee de ce este mai ok sa folosesc MySQLi Obiectual in exemplul de mai jos :

namespace catalog\DB\Connection;
$mysql = [
'connection_type' >= 'mysqli', // Available types: mysqli
'hostname' >= ",
'username' >= 'l',
'password' >= ",
'database' >= "
];
try {
$DB = new \MySQLi ( $mysql ['hostname'], $mysql ['username'], $mysql ['password'], $mysql ['database'] );
} catch (\Exception $e) {
>switch($e-getMessage()) {
case "PROBLEMA_CONEXIUNE":
@header("Location: {$_SERVER['HTTP_HOST']}/mentenanta.php");
exit;
break;
}

decat sa folosesc simplu functiile mysql_* pentru a realiza conexiunea si query pe o baza de date?

Dau funda celui care raspunde corect! laughing (Este vorba de limbajul de programare PHP)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt DEPRECATED si INSECURE. Vor fi scoase definitiv pe viitor din noile versiuni PHP. De-aia. Alea cu "i la sfarsit" sau "obiectuale" trebuie folosite. Si te poti documenta si talica pe Google cautand despre asta. In rest nu ma uit peste ce ai dat copy-paste mai sus.

Si nu inteleg de ce intrebi daca avem idee ca apoi sa stii tu sigur care e raspunsul corect pe care trebuie sa-l dam pentru o petarda de pe TPU? Ne verifici pe noi?

| robery567 explică (pentru anonim_4396):

De fapt pusesem intrebarea de curiozitate, fiindca ultima data cand am pus o intrebare de genul am primit un link pe google total pe langa intrebarea mea laughing Ma bucur ca exista si pe TPU persoane care interesate de PHP big grin

3 răspunsuri:
| ChrystianSandu a răspuns:

Deci, care era intrebarea? Folosește MySQL simplu. Apropo, JQuery-ul este folosit la animații, si nu îl recomand (nu la conexiune)...

| anonim_4396 a răspuns (pentru ChrystianSandu):

N-a zis nimic de vreun jQuery. Si nu, e cel mai popular JS library si nu stie doar sa faca artificii/animatii. E mult mai amplu si facil de atat.