Cine poate stii ce instalare de windows ai facut...
in ideea ca ai formatat asa cum trebuie, ar trebui sa ai macar net prin wifi. daca nu ai, mergi la cineva care are un pc functional si intri aici :
drp.su/
il descarci pe stick sau il pui pe un dvd si instalezi driverul necesar. restul de drivere te sfatuiesc sa le cauti in pagina fabricantului sau sa folosesti de exemplu slim drivers, atunci cand ai net.
driver pack, nu are nevoie de conexiune net.
Am si PC, dar nu ma lasa sa instalez nimic, am incercat sa iau pe stick si mi se deschide un cmd se inchide si nu se intampla nimic, am vorbit cu un tovaras acum si a spus ca poate sa fie din cauza ca am bagat windows de 64 biti si laptop-ul meu are 32 biti la Properties. Pe PC tot de min e bagat windows-ul dar PC-ul are 64 biti si merge perfect, poate sa fie din cauza asta?
In afara de placa video nu ar trebui sa dea eroare la framework. Cum a zis si gelu du-te la careva si descarca driverul pentru placa de retea sau wlan si dupa le iei si pe celelate de pe siteul producatorului. Daca ai Win 8.1 ar fi trebuit sa se descarce automat mare parte din ele.
Clar ai instalat un win care e pe 64 bit iar driverul de la placa de retea e pe 32 de bit. Iti recomand un expert