| unomulet a întrebat:

Ce program antivirus recomandati pentru un personal computer pe care nu se aplica jocuri ci numai acces la internet?

12 răspunsuri:
| TPUajutor a răspuns:

Eu recomand AVG
Vezi aici un articol foarte util despre ce intereseaza
http://www.amatorpc.ml/sd/

| unomulet explică (pentru TPUajutor):

Multumesc pentru raspuns si mai ales pentru link. Ma documentez.

| K0sti a răspuns:

Nu conteaza ca nu se aplica jocuri! Kaspersky sau Bitdefender! Orice altceva este inutil!

| unomulet explică (pentru K0sti):

Da, am avut Bitdefender dar se blocheaza anumite programe din calculator iar Kaspersky imi cere prea des updatare.

| gelu1970 a răspuns:

Norton.
e fiabil
detecteaza bine, inclusiv in procesul de startare
nu incetineste functionarea asa de tare cum fac alte programe antivirus
singurul incovenient e ca nu are versiune free
intre versiunile free eu as alege bitdefender free.
PS: antivirusul ce vine preinstalat in windows 8 e o castana.

| unomulet explică (pentru gelu1970):

Asa este, eu am acum Avast, am renuntat la Bitdefender pentru ca-mi bloca anumite programe si-mi incetinea startarea, iar Kaspersky ma sufoca cu updatarile, Norton nu am pus inca, nici AVG recomandat mai sus...

| gelu1970 a răspuns (pentru unomulet):

Avast pe mine nu ma convinge prea mult. Avg o sa te restrictioneze in orice pagina de pe net ce i se pare suspicioasa. incearca totusi norton. si daca poti, versiunea 2013 e ceva mai "usoara" cu respect la versiunea 2014. detectia virusilor e la fel.

| CinevaNou a răspuns (pentru unomulet):

Ca era si greu sa-l setezi sa-ti faca update maxim odata pe zi daca te "sufoca" cu protectia.

| unomulet explică (pentru gelu1970):

Multumesc pentru comentariu, deocamdata raman pe Avast pana ma mai documentez...

| StefanKogut a răspuns:

Pentru Windows: Windows Security Essentials. Pentru Linux: ClamAV. Daca compul are instalat de la Win8 in sus are deja antivirus inclus.

| unomulet explică (pentru StefanKogut):

Multumesc pentru raspuns, voi tine cont de sfat.

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Nod 32 e cel mai complex