| catalynx a întrebat:

Salutare TPU chestia e ca nu am folosit niciodata dc++ si nu am vrut sa folosesc insa nevoia ma impinge acum intrebarea mea este cum sa ma protejez de virusi adica dupa ce criterii sa descarc fisiere de pe dc.

3 răspunsuri:
| XpLoD_6585 a răspuns:

Daca ai un antivirus bun in momentul cand vrei sa descarci un fisier care are virusi antivirusul te opreste automat si te atentioneaza. Foloseste Avast, Eset, BitDefender.

| dannyel86 a răspuns:

Salut. Eu te sfatuiesc ca, indiferent daca ai antivirus, de pe dc++ sa te rezumi la muzica, filme, poze, prezentari power point, documente word, excel etc. Nu cauta foarte des jocuri sau programe. Prin dc++ tu ai acces la calculatoarele personale ale altora, iar daca sistemul lor este virusat, sunt infectate si fisierele pe care le dau ei la share, si, implicit, vei transfera si tu virusi in sistemul tau.
Iti recomand cu caldura sa copii doar softurile si jocurile care sunt arhivate (.rar,.zip), pentru ca au o marja de siguranta (nu totala, dar oricum mai sigura). Bafta!

| cammm a răspuns:

Daca ai antivirus bun te va alerta daca e ceva in neregula. Si fii atent la imaginile fisierelor... daca vrei melodie..sa fie fisier winamp. avi etc ..sa nu fie altfel.