Daca l-ai scanat si nu are nimic nu va pati nimic PC.Ca sa fii mai sigur, dezinstaleaza AVG (cam consuma resurse). Descarca si instaleaza Avast free - faci cont pe Avast-gratis si e valabil
antivirusul 1 an de zile. Nu te doare capul.Si Avast consuma putine resurse. Eu il am si merge foarte bine. Mai faci o scanare si cu el si daca totul e OK nu o sa ai niciun fel de probleme.
Salut.
Depinde la ce folosesti pc-ul, poti sa instalezi fara probleme si un system pe 64 biti!
Placa video nVIDIA geforce 9600 gt si 256 biti?
Esti sigur? Sigur nu e 128 biti?
Chiar si asa, iti merge fara probleme un system de operare pe 64 biti.
Pe viitor cand ai timp poti descarca asta gratis si scaneaza si instaleaza driverele de care ai nevoie fara internet.
http://drp.su/download.htm
(alegi varianta 13 DVD, treci imaginea ISO pe un DVD.
Daca l-ai scanat si nu are nimic nu va pati nimic PC.Ca sa fii mai sigur, dezinstaleaza AVG (cam consuma resurse). Descarca si instaleaza Avast free - faci cont pe Avast-gratis si e valabil
antivirusul 1 an de zile. Nu te doare capul.Si Avast consuma putine resurse. Eu il am si merge foarte bine. Mai faci o scanare si cu el si daca totul e OK nu o sa ai niciun fel de probleme.
Da,nu are nimic, ai resursele necesare sa iti mearga bine, plus ca sunt pc care au win 7 64 bit pe aceiasi configuratie
Salut, eu unul iti recomand sa treci pe Windows 7 x64 bit. La 4GB RAM e perfect, eu atat am si imi merge perfect. Procesor-ul merge, nu este foarte bun dar duce. Succes!
Baga-ti windows 7 pe 64 de biti pentru a folosi placa video la capacitate maxima adica sa iti foloseasca toti ramii deoarece pe 32 iti foloseste 3, 25gb ram iar pe 64 4gb intregi funda?
Nu este o problema deoarece stai bine cu procesorul si cu memoria RAM, continua sa il folosesti